Secretaresse

Aandacht en zorgen voor onze klanten vinden wij heel vanzelfsprekend. Maar wie zorgt er voor ons? Jij misschien! Ben je een servicegerichte secretaresse die ziet wat er nodig is en het vervolgens gewoon doet? Snap jij ook dat je een visitekaartje van de organisatie bent? Dan zoeken wij jou.

Lees verder

Verzorgende IG / Verpleegkundige

Kom werken binnen een zelfsturend, gezellig en collegiaal team!
Wij bieden je een afwisselende baan in een inspirerende, innovatieve organisatie die jou volop ontwikkelingsmogelijkheden biedt.

Lees verder

Verpleegkundige – Thuiszorg

Ligt jouw hart bij het leveren van terminale of palliatieve zorg? Werk je graag zelfstandig en heb je een groot hart voor je medemens? Wees van harte welkom in het thuiszorgteam van Moerkapelle!

Lees verder

Verzorgende – ksw

Geniet jij van het persoonlijk contact met ouderen en ben jij oprecht geïnteresseerd in hun levensverhalen? Ben jij goed in je werk als verzorgende en werk je graag binnen een hecht team? Kom werken als verzorgende bij d’ Amandelhof!

Lees verder

Contactverzorgende – ksw

Houd je van het persoonlijke contact met dementerende ouderen? Denk jij zelfstandig en lijkt het je waardevol binnen een kleine woonomgeving je werkzaamheden uit te voeren? Dan zou het zomaar kunnen dat de functie van Contactverzorgende heel goed bij je past!

Lees verder

Verpleegkundige – ksw

Zoek jij een baan in de ouderenzorg waarbij je de mogelijkheid hebt om een hechte band op te bouwen met je cliënten? Draag je graag verantwoordelijkheid voor een goede verzorging van je cliënten? Kom werken als verpleegkundige!

Lees verder

Afdelingssecretaresse

Ben jij proactief, gestructureerd en nauwkeurig? En op zoek naar een zeer veelzijdige baan met uitdaging? Dan is de functie als afdelingssecretaresse bij TTD wellicht iets voor jou!

Lees verder