Telefoniste/Receptioniste

Gezocht duizendpoot! Binnen een hecht team kom je te werken als telefoniste/ receptioniste. De diverse werkzaamheden voer je uit in nauwe samenwerking met je collega’s. Durf jij je verantwoording te nemen binnen de mannenwereld? Solliciteer dan snel bij BFT!

Lees verder

Verpleegkundige (thuiszorg)

Ben jij die zelfstandige verpleegkundige die het leuk vindt kennis te delen met anderen? Stel je jezelf graag professioneel op, hecht je aan kwaliteit en heb je een diploma Verpleegkunde op minimaal niveau 4 op zak? Kom werken in de thuiszorg!

Lees verder

Backofficemedewerk(st)er/Secretaresse

Vind jij het leuk om onze klanten en jouw collega’s te ondersteunen in het dagelijks werk? Hou je van variëteit in je werk? Dan is de functie secretaresse/backofficemedewerk(st)er wat voor jou!

Lees verder

Elektrotechnisch specialist

Als elektrotechnisch specialist ben jij samen met de rest van jouw team verantwoordelijk voor het goed functioneren van het machinepark van FALK. Tijdens je werk krijg je te maken met zowel elektrotechnisch als mechanisch onderhoud. De techniek bij FALK omvat namelijk alles: elektro, PLC, mechaniek, pneumatiek en hydrauliek.

Lees verder

Supportmedewerker

Wil jij werken in een enthousiast team en dynamische organisatie? Dagelijks contact hebben met studenten, docenten en praktijkhouders? Check dan onze nieuwe vacature!

Lees verder

Verkoper/Klantadviseur Slapen

Vind jij persoonlijk contact en het geven van advies leuk? Zit customer service in jouw DNA? Deze starters functie is prima te combineren met een opleiding waarbij je je salesvaardigheden ontwikkelt in de retail.

Lees verder

Praktijkopleider

Om het leerproces van leerlingen en stagiaires in goede banen te leiden, zoeken we een praktijkopleider voor 12 – 16 uur per week. De functie van praktijkopleider is een nieuwe functie. Aan jou de uitdaging om deze op een effectieve en leuke manier in te vullen. Is dit iets voor jou? Stuur je sollicitatie uiterlijk 24 april

Lees verder