Voor werkgevers

Heb je een vacature die interessant is voor een student die bijna klaar is met zijn/haar opleiding? Of bereik je graag onze oud-studenten? Mooi. Dan ben je bij deze vacaturebank op de juiste plek. Lees hieronder hoe het werkt!

Lees meer over de vacaturebank

Waarom een vacaturebank?

Door de toenemende vraag om HoornBACK-ers (oud-studenten) te kunnen bereiken. Bedrijven en instellingen doen veel moeite om in contact te komen met potentiële medewerkers. Daarom: de HoornBACK-vacaturebank. Het Hoornbeeck College biedt dit platform aan, omdat ze graag van betekenis wil zijn in de zoektocht naar een goede werkomgeving voor onze (oud-)studenten en goede werknemers voor bedrijven en instellingen. De lijntjes liggen er, het gebruik is gratis.

Wat kan 'ie precies?

Deze vacaturebank biedt ruimte aan bedrijven en HoornBACK-ers om elkaar te ontmoeten. Elke sector, elke functie en elke regio is welkom. Als het goed is ga je merken dat de gebruiksvriendelijkheid op deze site hoog is, zodat je makkelijk verbonden wordt met een bedrijf of (potentiële) werknemer.

Let wel: deze vacaturebank is (nog) niet bedoeld voor stage’s. Vacatures die daarop gericht zijn worden niet geplaatst.

Hoe werkt het?

In het menu van de website kun je kiezen voor ‘vacatures’. Daar moet je zijn als werkzoeker én als werkgever!

Werkzoeker?

Als werkzoeker is registreren niet nodig. Je kunt door de vacature’s bladeren en zoeken naar een match. Zit er wat bij?

Werkgever?

Registreer jouw bedrijf. Daarna kunt je inloggen, om vervolgens een simpele module te doorlopen die een advertentie oplevert. Je kunt maximaal 5 advertenties uploaden.

Deze advertentie wordt automatisch na 8 weken verwijderd (je krijgt daar bericht over). De advertentie wordt na verwijdering in concept-versie teruggeplaatst in je account.

Succes op ons platform! En als je vragen hebt: schroom niet. We zijn te bereiken via communicatie@hoornbeeck.nl.

Waarom wordt mijn vacature niet geplaatst?

Als je vacature niet geplaatst wordt, kan dat verschillende redenen hebben: 

  1. Vacatures die een stage aanbieden houden we momenteel buiten deze vacaturebank. Dit platform is in eerste instantie bedoeld voor afstudeerders en oud-studenten die op zoek zijn naar een betaalde baan.
  2. Vacatures komen van een bedrijf. Dat betekent dat vacatures die zijn vormgegeven in de stijl van een recruiter buiten dit platform worden gehouden. Een recruiter mag plaatsen, maar wel in de stijl van het bedrijf. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het logo. Door recruiters kan gebruik gemaakt worden van de ‘CC-optie’ in het formulier. Daardoor komt een evt. sollicitatie binnen bij het bedrijf, en bij de recruiter.
  3. Een advertentie die opsommingen bevat met verschillende functies/vacatures, wordt niet geplaatst. Advertenties die voor meerdere locaties van het bedrijf gelden, wordt wel geplaatst.
  4. Je hebt een vakantiebaan geüpload. Helaas passen die niet op dit platform.
  5. Er zijn meer dan 5 vacatures geplaatst door jouw organisatie. Om dit platform overzichtelijk te houden, geldt er een max. van 5 vacatures.