HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

Medewerker Artikelbeheer

DienstverleningEconomie24-30 uurBarneveld

Werken bij een solide bedrijf en gezellig team? Ga bij ons aan de slag als medewerker Artikelbeheer!

Lees verder

Secretaresse

Dienstverlening30-40 uurVisser & Visser Gouda

Aandacht en zorgen voor onze klanten vinden wij heel vanzelfsprekend. Maar wie zorgt er voor ons? Jij misschien! Ben je een servicegerichte secretaresse die ziet wat er nodig is en het vervolgens gewoon doet? Snap jij ook dat je een visitekaartje van de organisatie bent? Dan zoeken wij jou.

Lees verder

Verzorgende IG / Verpleegkundige

Zorg en welzijn8-16 uur16-24 uur24-30 uurKrabbendijke

Kom werken binnen een zelfsturend, gezellig en collegiaal team!
Wij bieden je een afwisselende baan in een inspirerende, innovatieve organisatie die jou volop ontwikkelingsmogelijkheden biedt.

Lees verder

Verzorgende – Somatiek

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurBeth-San (Moerkapelle)

Draag jij ouderen een warm hart toe en wil je van betekenis zijn? Wees van harte welkom op de afdeling Somatiek binnen Beth-San!

Lees verder

Verpleegkundige – Thuiszorg

Zorg en welzijn16-24 uurBeth-San (Moerkapelle)

Ligt jouw hart bij het leveren van terminale of palliatieve zorg? Werk je graag zelfstandig en heb je een groot hart voor je medemens? Wees van harte welkom in het thuiszorgteam van Moerkapelle!

Lees verder

Verzorgende – ksw

Zorg en welzijn8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurd'Amandelhof (Capelle a/d IJssel)

Geniet jij van het persoonlijk contact met ouderen en ben jij oprecht geïnteresseerd in hun levensverhalen? Ben jij goed in je werk als verzorgende en werk je graag binnen een hecht team? Kom werken als verzorgende bij d’ Amandelhof!

Lees verder

Contactverzorgende – ksw

Zorg en welzijn24-30 uur30-40 uurUitzicht (Vlaardingen)

Houd je van het persoonlijke contact met dementerende ouderen? Denk jij zelfstandig en lijkt het je waardevol binnen een kleine woonomgeving je werkzaamheden uit te voeren? Dan zou het zomaar kunnen dat de functie van Contactverzorgende heel goed bij je past!

Lees verder

Verpleegkundige – ksw

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurUitzicht (Vlaardingen)

Zoek jij een baan in de ouderenzorg waarbij je de mogelijkheid hebt om een hechte band op te bouwen met je cliënten? Draag je graag verantwoordelijkheid voor een goede verzorging van je cliënten? Kom werken als verpleegkundige!

Lees verder

Afdelingssecretaresse

Dienstverlening30-40 uurDordrecht

Ben jij proactief, gestructureerd en nauwkeurig? En op zoek naar een zeer veelzijdige baan met uitdaging? Dan is de functie als afdelingssecretaresse bij TTD wellicht iets voor jou!

Lees verder

Financieel administratief medewerker/ Junior assistent accountant

DienstverleningEconomie8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurZaltbommel

Wij bieden je een leuke, prettige en sociale omgeving waarbinnen er doorgroeimogelijkheden zijn en een kans op een vaste aanstelling (parttime en of fulltime). We werken vanuit een hecht team van mensen en wij staan vanuit een visie van partnerschap en delen dit met onze cliënten. Als partners staan we naast onze cliënten om op belangrijke momenten de juiste keuzes te maken. Als adviseurs geloven we in de kracht van hechte en duurzame samenwerkingen en als specialist in accountancy, belastingen, personeel, subsidies en herstructureringen werken we naar het ultieme resultaat.

Lees verder

Begeleider wonen

Zorg en welzijn8-16 uur16-24 uur's-Gravenpolder

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Bij de Rondas in ‘s-Gravenpolder zijn we op zoek naar een begeleider wonen. Solliciteer nu op deze mooie functie!

Lees verder

Salarisadministrateur

Economie16-24 uur24-30 uur30-40 uurKesteren

Een salarisadministratie runnen is: dertien maanden per jaar in de basisbehoeften van je klant voorzien.
Spreekt die mentaliteit jou aan? Dan zit je als salarisadministrateur bij Tijssen Accountants helemaal op je plek.

Lees verder

Beginnend assistent accountant

Economie16-24 uur24-30 uur30-40 uurKesteren

Je bent een kei in cijfers en je gaat voor kwaliteit! Tijssen Accountants is een organisatie waarbij gezonde ambities worden gestimuleerd. Heb jij die ambities? Solliciteer dan bij ons, het TijssenTeam is opzoek naar jou als beginnend assistent accounant!

Lees verder

Begeleider wonen

Zorg en welzijn8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurBarneveld

Kom jij bij ons werken? Wij zijn op zoek naar een begeleider wonen bij Tharah in Barneveld.

Lees verder

Medewerker Bedrijfsbureau

DienstverleningEconomie30-40 uurBarneveld

Werken op een verkoop binnendienst? Kom ons team versterken! Wegens vertrek van één van onze collega’s hebben wij een vacature. Geen ervaring, een beetje of heel ervaren? Reageer!

Lees verder