HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

Telefoniste/Receptioniste

EconomieTechniek en ICT30-40 uurNunspeet

Gezocht duizendpoot! Binnen een hecht team kom je te werken als telefoniste/ receptioniste. De diverse werkzaamheden voer je uit in nauwe samenwerking met je collega’s. Durf jij je verantwoording te nemen binnen de mannenwereld? Solliciteer dan snel bij BFT!

Lees verder

Verpleegkundige (thuiszorg)

Zorg en welzijn30-40 uurd'Amandelhof, Capelle aan den IJssel

Ben jij die zelfstandige verpleegkundige die het leuk vindt kennis te delen met anderen? Stel je jezelf graag professioneel op, hecht je aan kwaliteit en heb je een diploma Verpleegkunde op minimaal niveau 4 op zak? Kom werken in de thuiszorg!

Lees verder

Backofficemedewerk(st)er/Secretaresse

Dienstverlening30-40 uurHouten/Utrecht

Vind jij het leuk om onze klanten en jouw collega’s te ondersteunen in het dagelijks werk? Hou je van variëteit in je werk? Dan is de functie secretaresse/backofficemedewerk(st)er wat voor jou!

Lees verder

Hardware engineer

Techniek en ICT30-40 uurHendrik-Ido-Ambacht

Ben jij een ervaren hardware engineer en spreekt het je aan om te werken aan uitdagende projecten in de besturingstechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werken bij VMB is werken bij een dynamisch en groeiend bedrijf. VMB valt onder de cao metaalbewerkingsbedrijven. De arbeidsvoorwaarden zijn bij ons goed geregeld. Denk daarbij aan 25 vakantiedagen, 13 ATV-dagen, een goede pensioenregeling en diverse gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Het volgen van opleidingen/cursussen is bij ons vanzelfsprekend.

Lees verder

Installatiemonteur

Techniek en ICT30-40 uurHendrik-Ido-Ambacht

Ben jij een ervaren installatiemonteur en spreekt het je aan om te werken aan uitdagende projecten in de besturingstechniek voor klanten over de hele wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!
VMB is werken bij een groeiendbedrijf met een open werksfeer waar je werk wordt gewaardeerd.
We hebben een hecht team en er worden regelmatig activiteiten voor en door de medewerkers georganiseerd. Het volgen van opleidingen/cursussen is bij ons als vanzelfsprekend. Je rijdt naar klanten in een bedrijfsauto van VMB en uiteraard bieden we je goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lees verder

Elektrotechnisch specialist

Techniek en ICT30-40 uurEde

Als elektrotechnisch specialist ben jij samen met de rest van jouw team verantwoordelijk voor het goed functioneren van het machinepark van FALK. Tijdens je werk krijg je te maken met zowel elektrotechnisch als mechanisch onderhoud. De techniek bij FALK omvat namelijk alles: elektro, PLC, mechaniek, pneumatiek en hydrauliek.

Lees verder

Coördinator zorg

Zorg en welzijn24-30 uurGeldermalsen

Ben jij een stevige persoonlijkheid en weet je van aanpakken? Ben jij iemand met ervaring in de zorg en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek? Lijkt het jou een uitdaging te werken in een team waarin we samen de zorg en begeleiding rondom de cliënten organiseren. Dan is deze baan iets voor jou!

Lees verder

Logistiek | Magazijnmedewerker

EconomieTechniek en ICT24-30 uur30-40 uurGeldermalsen

Samengevat biedt deze vacature een mooie kans voor een medewerker die wil doorgroeien in de techniek en dienstverlening.

Lees verder

Supportmedewerker

Dienstverlening30-40 uurMaarn

Wil jij werken in een enthousiast team en dynamische organisatie? Dagelijks contact hebben met studenten, docenten en praktijkhouders? Check dan onze nieuwe vacature!

Lees verder

Verkoper/Klantadviseur Slapen

Economie8-16 uur16-24 uur24-30 uurHendrik Ido Ambacht

Vind jij persoonlijk contact en het geven van advies leuk? Zit customer service in jouw DNA? Deze starters functie is prima te combineren met een opleiding waarbij je je salesvaardigheden ontwikkelt in de retail.

Lees verder

Praktijkopleider

DienstverleningZorg en welzijn8-16 uurKootwijkerbroek

Om het leerproces van leerlingen en stagiaires in goede banen te leiden, zoeken we een praktijkopleider voor 12 – 16 uur per week. De functie van praktijkopleider is een nieuwe functie. Aan jou de uitdaging om deze op een effectieve en leuke manier in te vullen. Is dit iets voor jou? Stuur je sollicitatie uiterlijk 24 april

Lees verder

All round verkoopmedewerker

Economie30-40 uurStrijen

Na de schoolbanken zin om de mouwen op te stropen? Een telefoon in de ene hand en een borstel in de andere? Auto Deka is de naam, solliciteer nu.

Lees verder

Verpleegkundige

Zorg en welzijn30-40 uurDe Tollekamp, Rhenen

Je bent onderdeel van het verpleegkundige team op de locatie. Vanuit je ervaring als kwaliteitsverpleegkundige ben je goed in het aansturen en coachen van andere zorgmedewerkers. Je vindt het belangrijk om het gesprek aan te gaan over de zorgkwaliteit en denkt mee in het creëren van betere zorg en begeleiding voor de bewoners. Je begeleidt het team in het geven van passende zorg en begeleiding, nu de zorgaanvraag van bewoners toeneemt en wij ook meer verpleegzorg bieden op de afdeling somatiek.

Lees verder

Montage medewerker

Techniek en ICT30-40 uurKapelle

Het montage team gaat van start. Jij verzamelt het benodigde gereedschap. Werken met elektrisch gereedschap is voor jou eenvoudig. Als er profielen opgehangen moeten worden, regel jij samen met de monteur de bekabeling. Je werkt nauwkeurig en zorgt er met het team voor dat het project succesvol wordt afgerond.

Lees verder

Senior Projectmanager

DienstverleningTechniek en ICT30-40 uurUtrecht

STONE Projectmanagement zoekt Senior Projectmanager voor de realisatie van onze projecten.

Lees verder

Verkoopmedewerker

DienstverleningEconomie24-30 uur30-40 uurRotterdam

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, gedreven, en enthousiaste fulltime verkoopmedewerker (m/v)

Lees verder