HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

Verpleegkundige(n)

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurDoorn

Woonzorgcentrum Edelweiss (Doorn) zoekt met spoed verpleegkundige(n)!

Lees verder

Verpleegkundige – Verzorgd Wonen

Zorg en welzijn24-30 uur30-40 uurEben-Haëzer (Middelburg)

Heb je hart voor de ouderenzorg? Ben jij gedreven, spontaan en een echte doorzetter? Dan is deze functie jou wellicht op het lijf geschreven!

Lees verder

Begeleider C

Zorg en welzijn16-24 uurSchutsplein Hoogeveen

Een mooie functie, zeker als je wil groeien in de gehandicaptenzorg. Iets voor jou?

Lees verder

Secretaresse

Economie8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurVeenendaal

Ben jij accuraat, dienstverlenend en proactief? Het kerkelijk bureau van de Hersteld Hervormde Kerk is op zoek naar een secretaresse.

Lees verder

Administratief medewerk(st)er

Economie16-24 uur24-30 uurEde

Leg jij de lat hoog en streef jij naar het allerbeste? Ben je daarnaast klaar voor je eerste of de volgende stap in je beroepscarrière? Dan is deze vacature voor administratief medewerk(st)er geknipt voor jou!

Lees verder

E-monteur

Techniek en ICT30-40 uurEde

Leg jij de lat hoog en streef jij naar het allerbeste? Wil jij voor een unieke installateur werken met veel doorgroei en opleidings-mogelijkheden? Dan is deze vacature geknipt voor jou!

Lees verder

Huishoudelijk medewerker invalkracht Ommen

DienstverleningZorg en welzijn0-8 uurJacob Marisstraat Ommen

Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je pas tevreden als alles lekker fris en schoon is? En houd je van wat aanspraak van unieke mensen?
Dan hebben wij een mooie baan als huishoudelijk medewerker (invalkracht) voor de locatie in Ommen voor je.

Lees verder

Secretaresse

DienstverleningEconomie0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurMijnsheerenland

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met het werken als secretaresse, of iemand met een (inmiddels afgeronde of nog af te ronden) secretaresseopleiding.

Lees verder

Mendix developer (Junior/Medior)

Economie30-40 uurMaasland

Bouw jij mee aan een innovatief en revolutionair B2B e-commerce platform in de AGF-Wereld? De bloemenwereld heeft een aantal jaren geleden de stap al gemaakt, en de AGF is aan het volgen. Grote spelers in de AGF wereld bouwen aan een B2B E-Commerce platform en Kraaijeveld is de voorloper! Help jij ons voorloper te blijven?

Lees verder

Binnenland Chauffeur | Maasland | Fulltime

DienstverleningEconomie30-40 uurMaasland

Loopt bij jou ook alles op rolletjes en heb je alles op de rit? Als nationale chauffeur van Kraaijeveld zorg jij ervoor dat je producten netjes ophaalt en tijdig aflevert. Met een grote glimlach en een goede vrachtwagen ben jij zo helemaal in je sas.

Lees verder

Declarant | Maasland | 40 uur

Economie30-40 uurMaasland

Zaaien en oogsten, groeien en doorgroeien.. seizoen in, seizoen uit doen wij bij Kraaijeveld er werkelijk alles aan om de im- en export van groente en fruit verrassend goed te regelen.

Lees verder

Allround medewerker

EconomieTechniek en ICT30-40 uurBarendrecht

Lijkt het je wat om commercieel in de B2B koffiebranche bezig te zijn en heb je technisch inzicht? Dan hebben wij een uitdagende baan voor je.

Lees verder

Administrateur cliëntadministratie

Dienstverlening16-24 uur24-30 uurDienstencentrum, Ridderkerk

Wil jij graag aan de slag bij een mooie organisatie waarin je indirect van betekenis bent voor de zorg? Kom werken bij Sirjon!

Lees verder

Verzorgende – Verzorgd wonen

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurNebo, Zwijndrecht

Heb je oprechte belangstelling voor ouderen en wil je jouw zorgtalenten voor hen inzetten? Ben je op zoek naar een warme en vertrouwde werkomgeving? Dan ben jij mogelijk de verzorgende die wij zoeken!

Lees verder