HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

Medewerker Technische Dienst (mechanisch)

Techniek en ICT30-40 uurEde

Ons TD team zorgt ervoor dat het machinepark van FALK op de juiste manier wordt onderhouden, en dat deze ook constant verbeterd wordt. Ons TD-team (wat bestaat uit Pieter, Mauritz, André en Omar) zoekt een collega: een mechanisch specialist!

Lees verder

Woningfotograaf

DienstverleningEconomie30-40 uurNunspeet

Woningfotograaf worden bij een toonaangevend makelaarskantoor op de Veluwe? Lees snel verder…

Lees verder

Engineer/Tekenaar

DienstverleningTechniek en ICT30-40 uurEchteld

Wij zoeken een engineer / tekenaar die er voor zorgt dat het werk van zijn collega’s vlekkeloos kan verlopen.

Lees verder

Samensteller/Lasser

Techniek en ICT24-30 uur30-40 uurEchteld

Wij zijn opzoek naar een samensteller / lasser die door middel van samenstellen en monteren complete machine in elkaar zet;

Lees verder

Begeleider dagbesteding – 24-28 uur

Zorg en welzijn24-30 uurTharah, Barneveld

Ben je op zoek naar betekenisvol werk? Wil je jouw leven delen met onze cliënten met een beperking? Kom werken als begeleider dagbesteding bij Siloah!

Lees verder

Verpleegkundige

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uurGoes, Walcheren, Dordrecht, Culemborg, Kampen, Katwijk, Kesteren, Ochten, Lienden e.o., Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude,

Zoek jij een baan met waardering? Kom bij ons werken!

Lees verder

Coördinator Zorg

Zorg en welzijn24-30 uurBarneveld

Ben jij een stevige persoonlijkheid en weet je van aanpakken? Ben jij iemand met ervaring in de zorg en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek? Lijkt het jou een uitdaging te werken in een team waarin we samen de zorg en begeleiding rondom de cliënten organiseren? Dan is deze baan iets voor jou!

Lees verder

Logistiek medewerker

DienstverleningTechniek en ICT30-40 uurEchteld

Tijdens het gehele proces van levering, opslag en verzending ben je verantwoordelijk voor het juiste verloop van processen. Is deze functie wat voor jou? Klik dan hier!

Lees verder

Verzorgende-IG/Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurVlietlaan 2, 2986 AZ Ridderkerk

Wil jij als Verzorgende-IG of Eerst Verantwoordelijk Verzorgende werken in een christelijke omgeving op reformatorische grondslag en alle mogelijkheid hebben om jezelf te ontwikkelen?
Dan ben je bij Salem op het goede adres!

Lees verder

Allround technicus

Techniek en ICT24-30 uur30-40 uurKesteren

Onze specialistische machines kennen geen geheimen voor jou. Je onderhoudt en repareert bestaande installaties of bouwt nieuwe op. Zo blijft de productie altijd goed doorlopen.

Lees verder

Sanitair verkoper

Economie30-40 uurSint Annaland (Tholen)

Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als sanitairverkoper? Dan horen wij graag van jou!

Lees verder

Verpleegkundige (diverse plaatsen)

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uurGouda,Waddinxveen, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Rotterdam-Alexander, Veenendaal

Zoek jij een baan met waardering? Kom bij ons werken!

Lees verder

Wijkverpleegkundige

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uurGoes, Walcheren, Kesteren, Ochten, Lienden e.o. , Zwijndrecht, Dordrecht, Katwijk, Harderwijk

Wil jij ook een baan met waardering? Kom dan bij ons werken!

Lees verder

Verpleegkundige

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurDe Meent Veenendaal

Wij zoeken een zelfstandige verpleegkundige die beschikt over empathisch vermogen en durft door te pakken. Je hebt oog voor de ouder wordende cliënt, signaleert en informeert verschillende collega’s. Past deze omschrijving bij jou? Kom dan snel werken bij Charim!

Lees verder

Verzorgende IG

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurDe Meent Veenendaal

Ben jij de verzorgende IG die graag wil werken in De Meent? Kan jij de verantwoordelijkheid nemen rondom de zorg en het begeleiden van onze cliënten? Solliciteer dan snel!

Lees verder