HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

Ervaren uitvoerder

Techniek en ICT30-40 uurDoor heel Nederland, kantoor in Dodewaard

Burgland Bouw is op zoek naar een ervaren uitvoerder.

Lees verder

Verkoopadviseur (ervaren / junior)

Economie30-40 uurHaarlem

In onze mooie en moderne showroom in Haarlem adviseer jij klanten over hun nieuwe keuken. Dit doe je op een eerlijke, oprechte en transparante manier. Zodat klanten in alle rust hun keuken kunnen samenstellen en met vertrouwen hun handtekening zetten. Ook na de aankoop blijf jij het aanspreekpunt voor klanten. Ervaring in (keuken)verkoop is niet vereist.

Lees verder

Voorlieden en timmerlieden

Techniek en ICT30-40 uurHeel Nederland, kantoor Dodewaard

Als timmerman en voorman bij Burgland Bouw werk je met vakmanschap aan zorgcentra, scholen, bedrijfshallen, kantoren of woonhuizen.

Lees verder

Verkoopadviseur (ervaren / junior)

Economie30-40 uurUtrecht

In onze mooie en moderne showroom in Utrecht adviseer jij klanten over hun nieuwe keuken. Dit doe je op een eerlijke, oprechte en transparante manier. Zodat klanten in alle rust hun keuken kunnen samenstellen en met vertrouwen hun handtekening zetten. Ook na de aankoop blijf jij het aanspreekpunt voor klanten. Ervaring in (keuken)verkoop is niet vereist.

Lees verder

Secretarieel medewerker

Dienstverlening16-24 uur24-30 uur30-40 uurVeenendaal

Ben jij een organisatietalent? Het Ds. G.H. Kerstencentrum (KOC) in Veenendaal zoekt een veelzijdige en dienstbare SECRETARIEEL MEDEWERKER. Bij voorkeur fulltime, maar parttime is bespreekbaar. Ben of ken jij een geschikte kandidaat? Ontdek wat deze prachtige functie inhoudt.

Lees verder

Backoffice & Support Medewerker

Dienstverlening30-40 uurVeenendaal

Krijg jij er energie van om alles goed te regelen voor de ander en wil jij je daarnaast verder ontwikkelen in het ontzorgen en procesverbetering? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Lees verder

Verzorgende IG

Zorg en welzijn8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurBarendrecht, Sliedrecht, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Rotterdam Alexander, Gouda, Waddinxveen, Veenendaal.

Werken mét waardering!

Lees verder

Begeleider C Putten

Zorg en welzijn8-16 uur16-24 uur24-30 uurParel Staete

We zitten op jou te wachten, dus aarzel niet en reageer op deze leuke functie!

Lees verder

(Gehandicaptenzorg)begeleider in Vierhouten

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uurVierhouten

Wij zoeken een stevige begeleider voor onze cliënten met MVG op locatie de Es in Vierhouten. Uren zijn in overleg. Interesse? Laat van je horen, dan kijken we of er een match is!

Lees verder