HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

Pedagogisch Medewerker TSO & BSO

Zorg en welzijn24-30 uurCapelle aan den IJssel

Pedagogisch Medewerker tijdens de Tussenschoolse Opvang en Buitenschoolse Opvang, bij ons Integraal kindercentrum Het Louvre in Capelle aan den IJssel.
Per 1 september 2019 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, 27 uren per week.

Lees verder

Begeleider wonen

Zorg en welzijn24-30 uur's-Gravenpolder

Ben je op zoek naar betekenisvol werk? Wil je jouw leven delen met onze cliënten met een beperking? Kom dan werken als begeleider bij Siloah!

Lees verder

Pedagogisch Medewerker KDV

Zorg en welzijn30-40 uurCapelle aan den IJssel

Van 1 oktober t/m 31 december 2019 op locatie Het Louvre in Capelle aan den IJssel. Tijdelijke vacature voor 4 dagen per week (36 uren). Vanaf januari mogelijkheid tot andere werkplek met uren binnen onze organisatie!

Lees verder

Administrateur m/v

Economie24-30 uurRenswoude

Bieden cijfers geen geheimen voor jou? Beschik je over een administratieve achtergrond qua opleiding en/of ervaring, woonachting in Renswoude of omgeving en ben je op weekbasis 24 tot 32uur (in overleg) beschikbaar?

Lees verder

Activiteitenbegeleider

Zorg en welzijn16-24 uurZeist

Als activiteitenbegeleider draag je zorg voor het welzijn en de dagbesteding van de cliënten. Dit kan zowel individueel zijn of in de ontmoetingsruimte.

Lees verder

Pedagogisch Medewerker Peuterspeelzaal

Zorg en welzijn16-24 uurKrimpen aan den IJssel

Per 1 september 2019 op locatie De Wegwijzer in Krimpen aan den IJssel.
Op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdagochtend, 16 uren per week.
Vereiste: geldig VVE certificaat én 3F certificaat.

Lees verder

Begeleider C

Zorg en welzijn24-30 uurLeens

Op de Kameleon in Leens zoeken we per september een enthousiaste collega. Op onze woonlocatie wonen momenteel 14 jongere mensen met een verstandelijke beperking. Met een enthousiast team begeleiden we deze jongeren in hun dagelijkse bezigheden. Dat houdt in dat we samen koken, eten, activiteiten doen, ondersteunen waar nodig is maar bovenal een thuis te creëren.

Lees verder

Secretaresse Raad van Bestuur

Dienstverlening24-30 uurRidderkerk

Als secretaresse raad van bestuur fungeer je als spin in het web. Je ondersteunt hen in dagelijkse werkzaamheden, beheert de agenda’s, verzorgt correspondentie en bereidt vergaderingen voor. Houd je van plannen en organiseren en werk je zorgvuldig? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees verder

Inside Sales

EconomieTechniek en ICT30-40 uurAmersfoort

Als collega op onze Inside Sales ben jij dé schakel voor onze accountmanagers en leveranciers, maar bovenal voor onze klanten. Jij bent onze vaste kracht op afstand vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort.

Lees verder

Ziektevervanging Begeleiders B

Zorg en welzijn16-24 uurWenwille, Drachten

Welke enthousiaste begeleider wil in het gat stappen om in de ziekteperiode te zorgen voor rust voor onze bewoners? Reageer snel, we hebben je nodig!

Lees verder

Begeleider C

Zorg en welzijn16-24 uurAssen

Ben je enthousiast geworden van deze leuke functie? Wil jij als begeleider C aan de slag in Assen? Reageer dan snel!

Lees verder

Wijkverpleegkundige

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurRidderkerk, Veenendaal, Sliedrecht, Rotterdam Alexander, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel

Wil jij ook een baan met waardering? Kom bij ons werken!

Lees verder

Wijkverpleegkundige

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uurGoes, Walcheren, Neder Betuwe, Zwijndrecht, Dordrecht, Katwijk, Harderwijk

Wil jij ook een baan met waardering? Kom dan bij ons werken!

Lees verder

Accountmanager

DienstverleningEconomie30-40 uurHarderwijk

BaanMeesters is een frisse en enthousiaste onderneming. We zijn de verbindende schakel tussen vakmensen en MKB bedrijven in de branches Techniek, Schilders en Interieurbouw. Binnen ons vakgebied werken we hard aan vernieuwende en unieke concepten. We doen het net even anders dan onze concullega’s. Ons team is gedreven, betrokken en eigenlijk ook wel een beetje maf.

Lees verder