HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

Begeleider Gehandicaptenzorg (oudere doelgroep)

Zorg en welzijn16-24 uur24-30 uurMonster

Locatie Kruithoff in Monster zoekt een gehandicaptenbegeleider voor 16-32 uur per week. Je hebt affiniteit met ouderen en belevingsgerichte zorg, en houdt in het oog wat ouderen zelf nog kunnen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Lees verder

Begeleider Gehandicaptenzorg (VB/MVG)

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurJozefklooster

In Driebergen zijn we op zoek naar een enthousiaste gehandicaptenbegeleider (uren in overleg). Heb jij een stevige en stabiele persoonlijkheid en ben je een echte meebouwer? Lees dan snel verder!

Lees verder

Secretaresse

DienstverleningEconomie30-40 uurBarneveld

Multitaskers opgelet! Krijg jij energie van elke dag meerdere ballen in de lucht houden? En tegelijkertijd met iedereen, zowel klanten als collega’s, in contact te staan? Zie jij de uitdaging in de combinatie van secretariële en administratieve werkzaamheden en zit ontzorgen in je DNA? Dan is deze functie van Secretarieel- Administratief Medewerker wellicht iets voor jou! Lees snel verder.

Lees verder

Begeleider B

Zorg en welzijn16-24 uurWij zoeken een enthousiaste begeleider die ons team wil komen versterken.

Wij zoeken een enthousiaste begeleider die ons team wil komen versterken.

Lees verder

Orderverwerker in Kesteren

DienstverleningEconomie30-40 uurKesteren

Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Een correcte verwerking van de orders en goed contact tijdens het besteltraject wordt vaak genoemd. Als orderverwerker streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

Lees verder

Keukenadviseur in Utrecht

Economie30-40 uurUtrecht

In onze mooie en moderne showroom in Utrecht adviseer jij klanten over hun nieuwe keuken. Dit doe je op een eerlijke, oprechte en transparante manier. Zodat klanten in alle rust hun keuken kunnen samenstellen en met vertrouwen hun handtekening zetten. Ook na de aankoop blijf jij het aanspreekpunt voor klanten. Ervaring in (keuken)verkoop is niet vereist.

Lees verder

Medewerker Hulp bij Huishouden

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uurGouda, Ridderkerk, Geldermalsen, Veenendaal, Woudenberg/Scherpenzeel, Krimpen a/d IJssel

Zoek jij een baan met waardering? Kom bij ons werken!

Lees verder

Productiemedewerker / Robotoperator

Techniek en ICT30-40 uurTholen

Heb je interesse in metaalbewerking en daarnaast technisch inzicht? Werk je graag met je handen en kom je veel in de buitenlucht? Bekijk dan onze vacature voor Productiemedewerker / Robotoperator en reageer snel!

Lees verder

Werkvoorbereider Infra/Civiel

Techniek en ICT30-40 uurHarderwijk

Werkvoorbereider civiel/infra bij RvB Groep. Een afwisselende en uitdagende functie voor infraprojecten. Je wordt onderdeel van een hecht team met een ‘hands-on’ mentaliteit. Opdrachtgevers in logistiek, retail, overheid, recycling, chemie, enz. Welkom bij RvB!

Lees verder

Begeleider C

Zorg en welzijn8-16 uurSappemeer

Een stapje hoger op de ladder, groei naar begeleider C in Sappemeer!

Lees verder

Medewerker Goudse jongerenopvang

Zorg en welzijn16-24 uurGouda

Vanaf juli komt er bij de Goudse Jongeren Opvang een vacature vrij voor 16 uur. De GJO is een samenwerking tussen Kwintes, het Leger des Heils en Eleos. Vanuit elke organisatie werken er één of twee medewerkers op de opvang. Iets voor jou?

Lees verder

Helpende (plus)

Zorg en welzijn8-16 uurDe Meent Veenendaal

Ben jij een helpende (plus) die toe is aan een nieuwe uitdaging? Wie weet ben jij helemaal op je plek in onze locatie De Meent in Veenendaal!

Lees verder