ICT Consultant

Maak jij die switch? Waar dacht je aan? Een carrièreswitch, klik dan maar weg. Dacht jij aan een gigabit managed switch bijvoorbeeld? Lees dan maar verder, wij zoeken jou, IT superheld! Wij zijn Tosch. Bijna twee decennia verrichten wij vakmanschap in de ICT. En hoewel wij altijd bescheiden blijven, durven wij wel te zeggen dat we één van de beste in het veld zijn!

Lees verder

Autotechnicus

Op zoek naar een leuke werkplek in de autotechniek? Wij bieden je een plek in onze werkplaats aan! We hebben een leuk team en kunnen je veel leren. We werken met moderne gereedschappen en apparatuur dus als je geïnteresseerd bent dan heten we je graag welkom!

Lees verder

Pedagogisch Medewerker

Lekker tijdens je werk genieten van het buitenleven. Wie wil dat nu niet?! Deze kinderopvang op boerderij is een unieke plek voor kinderen, medewerkers en dieren!

Lees verder

Startend office manager

Kom jij als (startend) office manager ons team versterken? Wij zoeken niet de doorsnee (startend) office manager. Wij zoeken een (startend) office manager die dezelfde waarden heeft als onze accountmanagers.

Lees verder

(Fiets) Monteur

In de functie van monteur vervul je een belangrijke rol binnen Dikkenberg tweewielers.
Jij begrijpt dat er méér nodig is dan technische kennis om succesvol te zijn. Jij ziet iedere reparatie, schade of garantie-issue weer als een nieuwe uitdaging.

Lees verder

Leerling op prefabricage afdeling

Wij zoeken een BBL leerling voor de prefabricage afdeling (Prefab).
Als BBL leerling word je opgeleid tot montagemedewerker.
Kijk op onze website vanwalraven.com/vacatures. Bij de vacature staat ook een heel interessant filmpje over de afdeling Prefab

Lees verder