Medewerker Bedrijfsbureau

Werken op een verkoop binnendienst? Kom ons team versterken! Wegens vertrek van één van onze collega’s hebben wij een vacature. Geen ervaring, een beetje of heel ervaren? Reageer!

Lees verder

Elektromonteur

Ben jij mens genoeg? Om een echte Techtronner te worden? Dan is één van onze BBL-plekken iets voor jou. We zijn op zoek naar enthousiaste, klantgerichte en leergierige collega’s met technisch inzicht en organisatietalent. Mensen die een technische studie succesvol hebben afgerond en graag de opgedane kennis en kunde in de praktijk willen brengen.

Lees verder

Monteur

BBL! Direct gaan werken in de techniek en ontwikkelen zoals jij wilt. Werken met machines, aanhangwagens en transportmateriaal.

Lees verder

Medewerker Houtzagerij

Vind jij het leuk om met je handen te werken en word je enthousiast om klanten te helpen met de klus waarmee ze bezig zijn, dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Lees verder

Timmerman

Bij Hako Bouw bent u onderdeel van een team dat een droom realiseert voor onze opdrachtgevers.

Lees verder

Werkvoorbereider

Hako Bouw geeft u een uitdagende functie waarin je verantwoordelijk bent voor het realiseren van doomwoningen voor onze opdrachtgevers met een diversiteit aan werkzaamheden en ontwerpen.

Lees verder

W-monteur/Loodgieter

Ben jij monteur en op zoek naar een leuke werkplek in de installatietechniek met veel uitdaging en afwisseling? Dan zoeken wij jou!

Lees verder