Financieel administratief medewerker Wessels Transport

Laat je administratieve talenten zien op de werkvloer!
Je komt te werken binnen een jong en dynamisch team. Er is de mogelijkheid om jezelf te specialiseren en door te ontwikkelen.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het verwerken van vrachtbrieven, factureren, inkoopfacturen verwerken, bankmutaties verwerken in de financiële administratie. Je verricht verder alle voorhanden zijnde lichtere administratieve werkzaamheden. Je wordt begeleid door (een) zeer ervaren administratief medewerker(s).

Ben je enthousiast geworden, neem snel contact op!

Lees verder

Commercieel medewerker binnendienst

Heb jij interesse in techniek, geniet je van mooie producten en wil je aan de slag in de verkoop binnendienst? Dan hebben we binnen ons bedrijf Van Hierden Metaal een leuke werkplek voor je van ca. 32 uur per week!

Lees verder

Junior Verkoopadviseur

Voor onze Belisol vestiging in Alblasserdam zijn wij op zoek naar een junior verkoopadviseur. Lees snel de vacature en twijfel niet om contact op te nemen!

Lees verder

Intercedent / Recruiter

Rix Buro is een uitzend- / detacherings- / selectiebureau gevestigd in Ridderkerk. In 2012 gestart en de afgelopen jaren gegroeid naar een team van 10 collega’s. Gezamenlijk werken we aan een doel, namelijk mensen en bedrijven helpen talent optimaal te benutten en te ontwikkelen.

Lees verder

Verzorgende IG

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verzorgende IG! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Lees verder