Service Engineer bouwkranen

26 mei 2023 16:19 Published by Reacties uitgeschakeld voor Service Engineer bouwkranen

Bouwkranen, van 15 tot wel 50 meter, van aanhangwagen tot rupsonderstel; we hebben ze in alle soorten en maten. Als servicemonteur krijg jij de verantwoordelijkheid voor onderhoud, reparatie en inspectie van onze eigen kranen en die van onze klanten. Je gaat zelfstandig op pad door heel Nederland en zorgt voor een goedwerkende machine en tevreden klant!

Huishoudelijk medewerker zorg

26 mei 2023 16:12 Published by Reacties uitgeschakeld voor Huishoudelijk medewerker zorg

Hou jij van opruimen of schoonmaken en ben je op zoek naar een baan in de zorg? Dan is medewerker hulp bij huishouden wel wat voor jou! Het werk is veel meer dan alleen schoonmaken. Je staat tijdens je werk ook open voor een gezellig praatje. Samen met de cliënt bespreek jij wat er gedaan moet worden en ondersteunt en begeleid hen hierbij.

Student accountancy (duaal)

26 mei 2023 16:11 Published by Reacties uitgeschakeld voor Student accountancy (duaal)

Wees welkom als Assistent-Accountant in opleiding / student duaal. Wij bieden jou een mooie werkomgeving, fijne collega’s en de ruimte om verder te ontwikkelen in ons vak.

Verpleegkundige

26 mei 2023 16:10 Published by Reacties uitgeschakeld voor Verpleegkundige

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verpleegkundige! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Verzorgende IG

26 mei 2023 16:10 Published by Reacties uitgeschakeld voor Verzorgende IG

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verzorgende IG! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Verzorgende IG

26 mei 2023 16:10 Published by Reacties uitgeschakeld voor Verzorgende IG

Maak jij anderen blij met jouw zorg en aandacht? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! Ga aan de slag als Verzorgende IG in Rijssen.

Online marketeer (coördinerend)

26 mei 2023 13:43 Published by Reacties uitgeschakeld voor Online marketeer (coördinerend)

Ben je ondernemend en pak je graag verantwoordelijkheid voor het bedenken en uitrollen van de (online) marketingstrategie? En wil je dit doen voor een missie-gedreven organisatie? Dan zoeken wij jou!

Commercieel medewerker binnendienst

12 mei 2023 15:38 Published by Reacties uitgeschakeld voor Commercieel medewerker binnendienst

TamCom is een groeiend automatiseringsbedrijf, gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor de agrarische sector. Wij werken samen met een van de grootste leveranciers van automatische melksystemen die ICT-diensten voor hun klanten aan ons uitbesteedt.

Commercieel medewerker binnendienst

12 mei 2023 15:28 Published by Reacties uitgeschakeld voor Commercieel medewerker binnendienst

Altijd al iets gehad met schepen? Je hebt nu de kans om binnen deze sector als verkoper aan de slag te gaan. Je gaat een product verkopen waarin jij je vast kan bijten en waar je nooit op raakt uitgekeken. Lees snel verder in de uitgebreide vacatureomschrijving!

Commercieel Medewerker Verhuur Bouwmaterieel

12 mei 2023 15:25 Published by Reacties uitgeschakeld voor Commercieel Medewerker Verhuur Bouwmaterieel

‍Ben jij degene die onze verhuurklanten ontvangt en zorgt dat zij met het juiste gereedschap aan de slag kunnen? Je adviseert klanten, denkt met hen mee over de juiste machine, van boormachine tot hoogwerker. Je denkt in het belang van de klant en zorgt ervoor dat alles van A tot Z op rolletjes loopt.