Productiemedewerker / Robotoperator

Heb je interesse in metaalbewerking en daarnaast technisch inzicht? Werk je graag met je handen en kom je veel in de buitenlucht? Bekijk dan onze vacature voor Productiemedewerker / Robotoperator en reageer snel!

Lees verder

Verkoopmedewerker

Voor ons filiaal in Oud Beijerland zijn wij opzoek naar een enthousiaste BBL-verkoopmedewerker om ons team te versterken!

Lees verder

Monteur

Jouw vriend heeft een belangrijke afspraak. Samen ben je onderweg en jullie horen een vreemd geluid. Er gaan lampjes branden en de auto valt stil… Zit jij direct onder de motorkap? Check dan snel deze vacature!

Lees verder

Junior verkoper | BBL

Hou jij ervan om te verkopen? En ben jij pas tevreden als de klant dit ook is? Dan is dit net wat voor jou. Als junior verkoper weet jij samen met je ervaren collega’s de behoefte van de klant te ontdekken en vervolgens onze producten aan hem te verkopen.

Lees verder

Commercieel medewerker binnendienst

Onze opdrachtgever is een toonaangevende groothandel voor bouw en industrie. De producten zijn onder te verdelen in machines, PBM, gereedschappen etc.
In het bedrijf werken circa 25 gemotiveerde medewerkers.

Lees verder

Accountmanager

BaanMeesters is een frisse en enthousiaste onderneming. We zijn de verbindende schakel tussen vakmensen en MKB bedrijven in de branches Techniek, Schilders en Interieurbouw. Binnen ons vakgebied werken we hard aan vernieuwende en unieke concepten. We doen het net even anders dan onze concullega’s. Ons team is gedreven, betrokken en eigenlijk ook wel een beetje maf.

Lees verder