Administratief Medewerker

Heb jij door studie of met enige werkervaring affiniteit met financiële administraties? Ben je nauwkeurig en zorg jij dat alle cijfers kloppen? Welkom bij Van Ree Accountants! Jij bent de administratieve topper die wij zoeken! Lees snel verder en solliciteer!

Lees verder

Technisch Verkoopadviseur

Ben jij een technisch verkoopadviseur in hart en nieren en op zoek naar een leuke en uitdagende advies-functie? Dan is deze vacature van Haardenexpert iets voor jou!

Als adviseur haarden en kachels bij Haardenexpert werk je met veel plezier voor gewaardeerde klanten uit heel Nederland. Je komt te werken in Rijssen waar je naast je eigen kantoorruimte de beschikking hebt over een luxe showroom.

Lees verder

Assistent Accountant

Hebben cijfers en organisaties jouw interesse? Boeit jou nóg meer het verhaal achter die cijfers? Start als assistent accountant bij Van Ree Accountants en krijg volop de mogelijkheden om te ontwikkelen tot volwaardig accountant!

Lees verder

Secretaresse

Ben jij dé spin in het web, houd je van diversiteit en wil jij op gebied van HR-, Marketing- of Facilitair ondersteuning bieden? Groei mee bij Van Ree Accountants en kom afdeling Bedrijfsvoering versterken. Samen willen we verder komen.

Lees verder

Begeleider wonen

Zoek jij een uitdagende leer-werkplek, waarin je dienend bezig kunt zijn voor je medemens? Kom werken als woonbegeleider op een van onze gezellige locaties in ‘s-Gravenpolder!

Lees verder

(Jr.) Salarisadministrateur

Ben jij een energieke (aankomende) salarisadministrateur, met plezier in het vak? Wil jij binnen de dynamische omgeving van Van Ree HR Consultants jezelf en onze dienstverlening verder ontwikkelen? Vanwege sterke groei zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons enthousiaste team. Groei met ons mee! Samen komen we verder.

Lees verder

Timmerman

Van niets iets maken; daar kan jij van genieten. Je bent een timmerman met oog voor detail, steekt graag de handen uit de mouwen en bent buitengewoon handig.

Lees verder