Verzorgende IG

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verzorgende IG! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Lees verder

(Fiets) Monteur

In de functie van monteur vervul je een belangrijke rol binnen Dikkenberg tweewielers.
Jij begrijpt dat er méér nodig is dan technische kennis om succesvol te zijn. Jij ziet iedere reparatie, schade of garantie-issue weer als een nieuwe uitdaging.

Lees verder

Verkoopadviseur

Krijg jij energie van het gesprekken voeren met klanten en heb jij een passie voor fietsen of techniek? Weet jij te achterhalen wat een klant zoekt en vind je het leuk om hen aan jou te binden? soliciteer dan door te mailen of stuur een whatsapp naar 0612944904.

Lees verder

Werkvoorbereider

De daad bij het woord voegen; dat is jouw levensmotto. Een motto dat uitstekend van pas komt als werkvoorbereider. Je werkt graag samen met je collega’s om projecten binnen de gestelde kaders te realiseren. Herken jij jezelf hierin? Welkom!

Lees verder

Uitvoerder

Plannen en organiseren; daar draai jij je hand niet voor om. Je weet alles tot in de puntjes voor te bereiden en zorgt ervoor dat ieder bouwproject waarbij je betrokken bent op rolletjes loopt. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Pedagogisch medewerker

Voor zowel het KINDERDAGVERBLIJF als onze BUITENSCHOOLSE OPVANG zijn wij op zoek naar enthousiaste, creatieve en flexibele een
PEDAGOGISCH MEDEWERKERS

Lees verder

Technisch Tekenaar / Werkvoorbereider

Heb jij enige ervaring in de bouw, passie voor je vak en ben je bereid jezelf te blijven ontwikkelen? Dan is dit jouw kans, want wij zijn op zoek naar een: TECHNISCH TEKENAAR / WERKVOORBEREIDER STAALCONSTRUCTIES

Lees verder