HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

Verkoopadviseur keukens in Rijssen

Economie30-40 uurRijssen

Wil jij op een transparante en eerlijke manier klanten adviseren bij de aankoop van een nieuwe keuken? Bij een hooggewaardeerde keukenspecialist in Rijssen? Kom dan ons enthousiaste verkoopteam versterken als Verkoopadviseur! (een opleiding is mogelijk)

Lees verder

Planner

Economie30-40 uurSint-Annaland

Als planner zorg jij ervoor dat alles goed geregeld is en onze monteurs goed voorbereid naar hun klus kunnen gaan. Je komt te werken in een groeiend familiebedrijf en in een hecht team. Bij ons staat klanttevredenheid en werkplezier centraal. Kom jij ons team versterken?

Lees verder

Gastvrouw / Receptioniste

DienstverleningEconomieZorg en welzijn24-30 uur30-40 uurBerkel en Rodenrijs

Wil jij werken in een gloednieuwe keukenshowroom in de regio Rotterdam? En zie jij het als een uitdaging om showroombezoekers op een 9+ niveau te ontvangen en te verzorgen tijdens hun bezoek? Wij zoeken een enthousiaste Gastvrouw / Receptioniste, voor minimaal 3 dagen per week.

Lees verder

Verzorgende – Verzorgd wonen

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurNebo, Zwijndrecht

Heb je oprechte belangstelling voor ouderen en wil je jouw zorgtalenten voor hen inzetten? Ben je op zoek naar een warme en vertrouwde werkomgeving? Dan ben jij mogelijk de verzorgende die wij zoeken!

Lees verder

Activiteitenbegeleider GGZ

Zorg en welzijn16-24 uur24-30 uurUitzicht, Vlaardingen

Ben jij in staat op een liefdevolle en daadkrachtige wijze sturing te geven aan de dagbesteding van onze GGZ-cliënten? Kom dan werken als activiteitenbegeleider bij Uitzicht!

Lees verder

Financieel administratief medewerker Wessels Transport

Economie24-30 uur30-40 uurRijssen

Laat je administratieve talenten zien op de werkvloer!
Je komt te werken binnen een jong en dynamisch team. Er is de mogelijkheid om jezelf te specialiseren en door te ontwikkelen.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het verwerken van vrachtbrieven, factureren, inkoopfacturen verwerken, bankmutaties verwerken in de financiële administratie. Je verricht verder alle voorhanden zijnde lichtere administratieve werkzaamheden. Je wordt begeleid door (een) zeer ervaren administratief medewerker(s).

Ben je enthousiast geworden, neem snel contact op!

Lees verder

Begeleider C

Zorg en welzijn16-24 uur24-30 uurBunschoten-Spakenburg

Wil je werken in een multidisciplinair team, werkzaam vanuit twee verschillende organisaties? Een afwisselende baan, met cliënten die je uitdagen je vaardigheden te ontwikkelen, reageer dan snel!

Lees verder

Begeleider wonen

Zorg en welzijn16-24 uurTharah, Barneveld

Zoek jij een uitdagende baan, waarin je dienend bezig kunt zijn voor je medemens? Kom werken als woonbegeleider in Barneveld!

Lees verder

Verpleegkundige

Zorg en welzijn8-16 uur16-24 uurMidden-Betuwe, Opheusden, Culemborg, Walcheren, Katwijk

Zoek jij een baan met waardering? Kom bij ons werken!

Lees verder

Medewerker hulp bij huishouden

Zorg en welzijn8-16 uur16-24 uurPapendrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle a/d IJssel, Gouda, Krimpen a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk, Veenendaal, Geldermalsen

Wil je een baan met waardering? Kom bij ons werken!

Lees verder

Commercieel medewerker binnendienst

Economie30-40 uurBarneveld

Heb jij interesse in techniek, geniet je van mooie producten en wil je aan de slag in de verkoop binnendienst? Dan hebben we binnen ons bedrijf Van Hierden Metaal een leuke werkplek voor je van ca. 32 uur per week!

Lees verder

Verzorgende

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uurOpheusden, Culemborg, Harderwijk, Hendrik Ido Ambacht, Walcheren, Goes/Zuid-Beveland, Midden Betuwe.

Zoek jij een baan met waardering? Kom bij ons werken!

Lees verder

Logistiek Medewerker

Dienstverlening30-40 uurHendrik Ido Ambacht

Wij zijn op zoek naar een fulltime Logistiek Medewerker bij Officetrader in Hendrik Ido Ambacht.

Lees verder