HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

Verzorgende-IG/Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurVlietlaan 2, 2986 AZ Ridderkerk

Wil jij als Verzorgende-IG of Eerst Verantwoordelijk Verzorgende werken in een christelijke omgeving op reformatorische grondslag en alle mogelijkheid hebben om jezelf te ontwikkelen?
Dan ben je bij Salem op het goede adres!

Lees verder

Flexmedewerker Zuidwester

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uurZeeland, Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten, Hoeksche-Waard-Rotterdam en Barendrecht

Als flexmedewerker ben je inzetbaar ter vervanging van medewerkers die ziek of op vakantie zijn. Je komt te werken op verschillende locaties en iedere dienst is daardoor anders.

Lees verder

CNC Kanter/Zetter

DienstverleningEconomieTechniek en ICT30-40 uurYerseke

Ben jij kwaliteitbewust en servicegericht? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Lees verder

Commercieel medewerker binnendienst

Techniek en ICT30-40 uurKrimpen aan den IJssel

Onze opdrachtgever is een toonaangevende groothandel voor bouw en industrie. De producten zijn onder te verdelen in machines, PBM, gereedschappen etc.
In het bedrijf werken circa 25 gemotiveerde medewerkers.

Lees verder

Verpleegkundige

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurLandelijk werkzaam

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verpleegkundige! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Lees verder

Wijkverpleegkundige

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurLandelijk werkzaam

Wijkverpleegkundigen zijn belangrijk! Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Lees verder

Elektromonteur

Techniek en ICT30-40 uurLunteren

Ben jij een elektromonteur en op zoek naar een leuke werkplek in de installatietechniek? Met veel uitdaging en afwisseling? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Kraamverzorgende

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurLandelijk werkzaam

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard!

Lees verder

Assistent Controller

Zorg en welzijn30-40 uurBarneveld

Hou jij van cijfers? Ben je nauwkeurig? Wil je met je werk van betekenis zijn voor de koers van onze organisatie? Dan ben je precies de Assistent Controller die we zoeken.

Lees verder

Verkoopmedewerker

DienstverleningEconomie24-30 uur30-40 uurMiddelburg

Wij zoeken een leuke en enthousiaste verkoopmedewerker BBL om ons team in Middelburg te versterken

Lees verder

Verzorgende IG

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurZeeland

Met welzijnsdiploma kan je bijscholen!

Lees verder

Verkoopadviseur in Goes

DienstverleningEconomie30-40 uurGOES

Wil jij op een eerlijke en transparante wijze mensen adviseren bij de aankoop van hun keuken? Bij een groeiend familiebedrijf, waar werkplezier centraal staat? Kom dan ons enthousiaste verkoopteam versterken als (junior) Verkoopadviseur!

Lees verder

Productiemedewerker / Robotoperator

Techniek en ICT30-40 uurTholen

Heb je interesse in metaalbewerking en daarnaast technisch inzicht? Werk je graag met je handen en kom je veel in de buitenlucht? Bekijk dan onze vacature voor Productiemedewerker / Robotoperator en reageer snel!

Lees verder

(Junior) cliëntadviseur / assistent-accountant

DienstverleningEconomie30-40 uurLunteren

Ga jij de uitdaging aan? Wil je niet op een groot kantoor werken, maar kies je bewust voor het MKB? Ben je ondernemend, enthousiast en wil jij je verder ontwikkelen? Dan zit je goed bij Vacura Accountants! Solliciteer op de vacature (junior) Cliëntadviseur / assistent-accountant. Gewoon doen!

Lees verder