HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

Verkoopadviseur

Economie30-40 uurBerkel en Rodenrijs

Wij openen een nieuwe keukenshowroom in Berkel en Rodenrijs. Wil jij vanaf het eerste moment betrokken zijn bij het opzetten van deze vestiging? En wil je daarna op een transparante en eerlijke manier klanten adviseren bij de aankoop van een nieuwe keuken? In één van de modernste en mooiste keukenshowrooms van West-Nederland? Kom dan ons enthousiaste verkoopteam versterken als Verkoopadviseur! (een opleiding is mogelijk)

Lees verder

Gastvrouw / Receptioniste

DienstverleningEconomieZorg en welzijn24-30 uur30-40 uurBerkel en Rodenrijs

Wil jij werken in een gloednieuwe keukenshowroom in de regio Rotterdam? En zie jij het als een uitdaging om showroombezoekers op een 9+ niveau te ontvangen en te verzorgen tijdens hun bezoek? Wij zoeken een enthousiaste Gastvrouw / Receptioniste, voor minimaal 3 dagen per week.

Lees verder

Verzorgende – Thuiszorg

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurEben-Haëzer, Middelburg

Ligt jouw hart bij het zorgen voor kwetsbare ouderen in onze maatschappij? Hou je van zelfstandig werken en ben je in staat verantwoordelijkheid te nemen? Dan ben jij op je plek bij het thuiszorgteam van Eben-Haëzer!

Lees verder

Begeleider wonen/dagbesteding

Zorg en welzijn8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurMeerdere locaties

Volg jij een zorggerichte opleiding, heb je hart voor mensen met een verstandelijke beperking en ben je beschikbaar in de zomerperiode? Wees welkom!

Lees verder

Administratief medewerker

Economie30-40 uurHarskamp

Ter versterking van ons team zoeken wij een administratief medewerker. Heb jij iets met rekenen en cijfers? Solliciteer dan naar deze functie!

Lees verder

KAM-coördinator

EconomieTechniek en ICT16-24 uur24-30 uur30-40 uurDodewaard

Burgland Bouw is op zoek naar een KAM-coördinator.

Lees verder

Voorlieden en timmerlieden

Techniek en ICT30-40 uurHeel Nederland, kantoor Dodewaard

Als timmerman en voorman bij Burgland Bouw werk je met vakmanschap aan zorgcentra, scholen, bedrijfshallen, kantoren of woonhuizen.

Lees verder

Directiesecretaresse

DienstverleningEconomie24-30 uurVeenendaal

Voor onze dynamische organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Directiesecretaresse!

Lees verder

(Internationaal) Servicemonteur

Techniek en ICT30-40 uurGameren

ISO Group is een dynamisch en innovatief bedrijf waar volop ontwikkeld wordt aan nieuwe technolo-gische oplossingen voor de tuinbouwsector. De kerntechnologieën van het bedrijf zijn fijnmechanica, robotica en vision. Er wordt gewerkt met de nieuwste inzichten en technieken in deze kennisgebieden.
Gezien de expansie van onze wereldwijde activiteiten op het gebied van verkoop, implementatie en onderhoud van onze machines zijn we op zoek naar een (Internationaal) Service monteur.

Lees verder

Werkvoorbereider

Techniek en ICT30-40 uurWerkendam

De daad bij het woord voegen; dat is jouw levensmotto. Een motto dat uitstekend van pas komt als werkvoorbereider. Je werkt graag samen met je collega’s om projecten binnen de gestelde kaders te realiseren. Herken jij jezelf hierin? Welkom!

Lees verder

Verzorgende – Kleinschalig Wonen

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurBeth-San, Moerkapelle

Geniet jij van het persoonlijk contact met ouderen en ben jij oprecht geïnteresseerd in hun levensverhalen? Ben jij goed in je werk als verzorgende en werk je graag binnen een hecht team? Kom werken als verzorgende bij Beth-San!

Lees verder

Uitvoerder

Techniek en ICT30-40 uurWerkendam

Plannen en organiseren; daar draai jij je hand niet voor om. Je weet alles tot in de puntjes voor te bereiden en zorgt ervoor dat ieder bouwproject waarbij je betrokken bent op rolletjes loopt. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Pedagogisch medewerker

Zorg en welzijn16-24 uurZaltbommel

Voor zowel het KINDERDAGVERBLIJF als onze BUITENSCHOOLSE OPVANG zijn wij op zoek naar enthousiaste, creatieve en flexibele een
PEDAGOGISCH MEDEWERKERS

Lees verder

Technisch Tekenaar / Werkvoorbereider

Techniek en ICT24-30 uur30-40 uurGenemuiden

Heb jij enige ervaring in de bouw, passie voor je vak en ben je bereid jezelf te blijven ontwikkelen? Dan is dit jouw kans, want wij zijn op zoek naar een: TECHNISCH TEKENAAR / WERKVOORBEREIDER STAALCONSTRUCTIES

Lees verder

Begeleider C

Zorg en welzijn16-24 uurVlasakkerstaete Hardenberg

Reageer snel en kom ons enthousiaste team versterken!

Lees verder

Gereedschapsmaker/ Matrijsmaker

Techniek en ICT30-40 uurZegveld

Mooie kans voor een echte vakman! Innovatief en klantgericht, dat zijn de kenmerken van Promatrix. Promatrix beschikt over een uitgebreid machinepark met CNC-freesmachines en spuitgietmachines. Het mooie aan dit bedrijf is dat je veel nieuwe producten ziet ontstaan. Welkom!

Lees verder

Verzorgende

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurNebo, Zwijndrecht

Heb je oprechte belangstelling voor ouderen en wil je jouw zorgtalenten voor hen inzetten? Ben je op zoek naar een warme en vertrouwde werkomgeving? Dan ben jij mogelijk de verzorgende die wij zoeken!

Lees verder