HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

Begeleider

Zorg en welzijn24-30 uur30-40 uurMiddelburg

Vind jij het een uitdaging om mensen te begeleiden die vanwege psychische klachten (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen? Bij Toevlucht In Middelburg hebben wij plek voor een begeleider!

Lees verder

Verzorgende IG

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurThuiszorg Veenendaal

Je zet jouw talenten in om de Thuiszorg in Veenendaal verder te ontwikkelen. Je bouwt contacten op in de wijk en onderhoudt deze. Je ondersteunt het team en neemt hen mee in de te leveren zorg. Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan snel!

Lees verder

Logistieke duizendpoot

DienstverleningEconomie30-40 uurKapelle

Een onmisbare schakel in onze organisatie: de logistieke duizendpoot! Bekijk alle informatie nu.

Lees verder

Verpleegkundige

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurThuiszorg Veenendaal

Je zet jouw talenten in om de Thuiszorg in Veenendaal verder te ontwikkelen. Je kan voor een groot deel, samen met je collega’s zelf invulling geven aan de professionalisering en uitbreiding van het team. Je bouwt contacten op in de wijk en onderhoudt deze. Je ondersteunt het team en neemt hen mee in de te leveren zorg. Heb jij zin in deze uitdaging? Kom dan bij ons werken!

Lees verder

Montage medewerker

Techniek en ICT30-40 uurKapelle

Als montage medewerker ga jij op pad met het montage team. Jij regelt onder andere de bekabeling en … Dat lees je in de vacature.

Lees verder

Begeleider B

Zorg en welzijn8-16 uur16-24 uur24-30 uurHardenberg

Op een groep met ouder wordende bewoners zijn we in verband met meerzorg op zoek naar een collega. Als begeleider B bied je zorg aan de cliënten met als uitgangspunt de zorgvisie van Sprank.

Lees verder

Activiteitenbegeleider

Zorg en welzijn16-24 uur24-30 uur30-40 uurRidderkerk

Heb jij affiniteit met de ouderenzorg en stimuleer jij graag het welzijn van onze bewoners? Als Activiteitenbegeleider in Salem lever je een actieve bijdrage aan individuele en groepsactiviteiten, neem je deel aan multidisciplinair overleg en geef je invulling aan het woon-/leefklimaat van de bewoners.

Lees verder

Begeleider A

Zorg en welzijn8-16 uur16-24 uurPutten

Zoek je een leuke baan als begeleider A op onze locatie in Putten? Dan is dit je kans!

Lees verder

Medewerkers BSO

Dienstverlening8-16 uurAmersfoort

BijdeHandjes opent 2 september a.s. een BSO in de Johannes Calvijnschool. Wij kijken er naar uit om kinderen een leuke tijd na school te laten beleven! Daarvoor zoeken wij twee enthousiaste BSO collega’s die het leuk vinden om met kinderen allerlei activiteiten te ondernemen. De BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 15.15 tot 18.00 uur.

Lees verder

Verzorgende IG

Zorg en welzijn24-30 uur30-40 uurElim, Amerongen

Ben jij Verzorgende IG en ben je toe aan een (andere) baan? Wie weet ben jij helemaal op je plek op locatie Elim. Laat ons weten dat je interesse hebt, dan kunnen we kennismaken. Wie weet start jij straks in je nieuwe functie in Amerongen. Tot snel!

Lees verder

Bemiddelingsmedewerker

DienstverleningEconomieZorg en welzijn16-24 uurregio Rotterdam-Noord/Zuid-Holland en de regio Betuwe, Vijfherenlanden, Gorinchem en Noord-Brabant

KORELON Christelijke Gastouderopvang zoekt twee nieuwe bemiddelingsmedewerkers voor de regio’s.
– Betuwe, Vijfherenlanden, Gorinchem en Noord-Brabant
– Zuid-Holland en Rotterdam-Noord (vanaf ongeveer Nieuwegein t/m Rotterdam-Noord)
Kijk voor meer informatie op onze website https://www.korelon.nl/over-ons/vacatures/
Beide parttime regio’s (16-20 uur)mogen worden gecombineerd tot een fulltime functie

Lees verder

Monteur

Techniek en ICT30-40 uurKapelle

Jouw vriend heeft een belangrijke afspraak. Samen ben je onderweg en jullie horen een vreemd geluid. Er gaan lampjes branden en de auto valt stil… Zit jij direct onder de motorkap? Check dan snel deze vacature!

Lees verder

Coördinerend begeleider

Zorg en welzijn16-24 uurStadskanaal

Op zoek naar een uitdagende baan in Stadskanaal, dan is deze functie als coördinerend begeleider wat voor jou!

Lees verder

Traineeship Begeleider in Ontwikkeling

Zorg en welzijn24-30 uur30-40 uurProvincie Utrecht

Heb je (bijna) een relevant mbo-diploma niveau 4 op zak, heb je de ambitie jezelf verder te ontwikkelen binnen de Gehandicaptenzorg (GHZ) en kun je niet kiezen of je op een begeleider B of een begeleider C functie moet solliciteren? Grijp dan deze unieke kans! Traineeship BO biedt jou een vliegende start en een unieke kans volop ontwikkeling en afwisseling!

Lees verder

Junior verkoper | BBL

Economie24-30 uur30-40 uurMaasland

Hou jij ervan om te verkopen? En ben jij pas tevreden als de klant dit ook is? Dan is dit net wat voor jou. Als junior verkoper weet jij samen met je ervaren collega’s de behoefte van de klant te ontdekken en vervolgens onze producten aan hem te verkopen.

Lees verder

Verzorgende IG

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurDe Meent Veenendaal

Ben jij de verzorgende IG die graag wil werken in De Meent? Kan jij de verantwoordelijkheid nemen rondom de zorg en het begeleiden van onze cliënten? Solliciteer dan snel!

Lees verder

Verpleegkundige

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurDe Meent Veenendaal

Wij zoeken een zelfstandige verpleegkundige die beschikt over empathisch vermogen en durft door te pakken. Je hebt oog voor de ouder wordende cliënt, signaleert en informeert verschillende collega’s. Past deze omschrijving bij jou? Kom dan snel werken bij Charim!

Lees verder

Verzorgende IG

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurAmandelhof Zeist

Wij zoeken een verzorgende IG die verantwoordelijkheid kan nemen rondom de zorg en het begeleiden van de cliënt. Je rapporteert en signaleert de wensen en verlangens van de cliënt. Lijkt dit je een leuke en uitdagende baan? Solliciteer dan snel!

Lees verder

Verpleegkundige

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurAmandelhof Zeist

Wij zoeken een zelfstandige verpleegkundige die beschikt over empathisch vermogen en durft door te pakken. Je hebt oog voor de ouder wordende cliënt, signaleert en informeert verschillende collega’s. Past deze omschrijving bij jou? Solliciteer dan snel!

Lees verder