Monteur Elektrotechniek

Wij zijn op zoek naar een monteur Elektrotechniek. Lumeco is gespecialiseerd in duurzame verlichtingsoplossingen. De installatie vindt plaats in de utiliteit. We zijn een jong en dynamisch bedrijf. Gezien de groei die we doormaken zijn we op zoek naar een zelfstandige monteur.

Lees verder

Groepsbegeleider beschermd wonen – ‘t Veerhuys

Als SPW-2 (ook wel groepsbegeleider genoemd) bied je ondersteuning aan deelnemers van 23 jaar en ouder die onvoldoende gebruik maken van gangbare mogelijkheden en/of zich in hun (primaire) leefomgeving niet staande kunnen houden. Ons doel is om de deelnemers zo goed mogelijk zelfstandig te laten deelnemen aan de maatschappij.

Lees verder

Verzorgende IG / Verpleegkundige

Als Verzorgende IG of Verpleegkundige aan de slag met mensen die zowel een somatische als een gedrags- en/of verslavingsproblemen hebben? Jij biedt hulp aan mensen die vaak buiten de reguliere hulp vallen.

Lees verder

Verzorgende IG

Als Verzorgende IG aan de slag bij een werkgever die zowel mensen een somatische als een gedrags- en/of verslavingsproblemen helpt? Wij bieden hulp aan mensen die vaak buiten de reguliere hulp vallen.

Lees verder

Teamleider Kind & Jeugd, Ambulante Zorg

Bouwen aan de toekomst van kinderen met een visuele beperking? Jij maakt ’t waar. Bij Bartiméus willen we de constante factor zijn in het leven en de begeleiding van kinderen en jongeren met een visuele beperking.

Lees verder

Traineeship Salarisadministratie

Heb jij (bijna) je MBO4 opleiding afgerond en sta je aan de start van je carrière? Beschik jij over een frisse kijk op cijfers en wil je opgeleid worden tot volwaardig salarisprofessional? Maak werk van je ontwikkeling, neem deel aan het Traineeship Salarisadministratie en groei met ons mee! Samen komen we verder.

Lees verder

Verzorgende

Kun je goed luisteren, ben je een doorzetter, werk je ordelijk en heb je overtuigingskracht? En heb je daarnaast een diploma Verzorgende IG? Kom bij ons werken als verzorgende!

Lees verder

Verzorgende IG

Gevraagd: extra handen in de zorg!
Wij kunnen extra handen nu heel goed gebruiken! Ben jij een verzorgende IG en op dit moment niet aan aan het werk?
Jij kunt ons nu goed helpen!

Lees verder

Allround kachelmonteur

Wij, de warmtespecialisten van Kachelmaterialenshop/pizzaovens.shop, kachelkopen.shop/ThermAll in Nijkerk, zijn op zoek naar een allround kachelmonteur.

Lees verder