(junior) Accountmanager Zuid-Nederland

Als (junior) accountmanager zorg je dat je de juiste mensen spreekt. Je bent gemotiveerd en bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de omzet en de marge.

Lees verder

Senior begeleider bij De Sandeling

Wij zoeken een enthousiaste collega die het een uitdaging vindt mensen met psychische klachten te begeleiden op ‘de Sandeling’ in Hendrik-Ido-Ambacht voor 24-36 uur per week!

Lees verder

Monteur Technische Dienst

Het ‘koelste bedrijf van de Neder-Betuwe’ heeft een vacature. Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. Voor onze productielocatie in Kesteren zijn wij op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Werk je graag in een dynamische werkomgeving met een mooi productieproces? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen. Bekijk de vacature en stuur je CV en korte motivatie naar werken@champimer.com.

Lees verder

Administratief medewerker

Ter versterking van ons team zoeken wij een administratief medewerker. Heb jij iets met rekenen en cijfers? Solliciteer dan naar deze functie!

Lees verder

(junior) Accountmanager Zuid-Holland en Noord-Holland

Als (junior) accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de omzet en de marge. Door je goede netwerk skills trek jij je nieuwe klanten aan maar ook huidige klanten bezoek je regelmatig. Je overtreft verwachtingen van de klant. Je bent gemotiveerd en bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt.

Lees verder

Assistent Operator

Unieke kans om het vak van operator te leren in een klein maar groeiend metaalbedrijf. Met een zetbank van 12 meter, aangestuurd door robots, de mooiste stalen profielen zetten voor onze klanten wereldwijd.

Lees verder