Samensteller/Lasser

Wij zijn opzoek naar een samensteller / lasser die door middel van samenstellen en monteren complete machine in elkaar zet;

Lees verder

Verkoop binnendienst

Ben jij een commerciële doorzetter, ga je multitasken niet uit de weg en ben jij het er mee eens dat de verkoop begint bij “Nee”? Kom dan eens onze bonenkoffie proeven!

Lees verder

Service engineer

Word jij blij van de combinatie techniek, IT en commercie? Dan is deze baan als Service Engineer jou op het lijf geschreven.

Lees verder

Accountmanager Projectinrichting

Vind jij de kernwaarden “strijder, puur en optimistisch” bij jezelf terug? Kom dan eens onze bonenkoffie proeven. We gaan graag het gesprek met je aan voor uitbreiding van onze afdeling met kantoor- en projectinrichting.

Lees verder

Engineer/Tekenaar

Wij zoeken een engineer / tekenaar die er voor zorgt dat het werk van zijn collega’s vlekkeloos kan verlopen.

Lees verder

ICT consultant

Ben jij gedreven, altijd optimistisch en kan je vrijheid en verantwoordelijkheid aan? Kom dan eens onze bonenkoffie proeven. We zien namelijk graag ons team van consultants uitgebreid.

Lees verder

Office Manager (tijdelijk)

Van februari tot en met juni zijn wij op zoek naar een tijdelijke vervanger van onze Office Manager. Herken jij je in ons profiel en ben je in deze periode 3 á 4 dagen beschikbaar? Laat dan snel van je horen!

Lees verder