Kwaliteitscontroleur

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten en het naleven van de overeengekomen kwaliteitseisen aan producten, productieprocessen, meetinstrumenten, kalibers en gereedschappen ten behoeve van de productie. Welkom!

Lees verder

Hardware Engineer

Wil jij graag state of the art machines ontwerpen , jezelf blijven ontwikkelen en samenwerken in multidisciplinaire teams? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Pneumatiek Engineer

Ben jij de Pneumatiek engineer die het een uitdaging vindt om pneumatische concepten te ontwerpen voor gerobotiseerde productielijnen? Dan is de functie van Pneumatiek engineer bij AWL iets voor jou!

Lees verder

Secretaresse

Je bent een organisatietalent die gestructureerd, efficiënt en nauwkeurig werkt. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Lees dan verder!

Lees verder

Begeleider Ede

Ben jij die toegewijde begeleider? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw rol in ons team van begeleide woonvorm de Brug van Eleos!

Lees verder

Intercedent New Business

Wil jij werken bij een ondernemende en jonge organisatie binnen de arbeidsbemiddeling? Westerduin Personeel in Nieuwegein is op zoek naar een nieuwe collega Intercedent New Business.

Lees verder

Intercedent New Business

Wil jij werken bij een jong en ondernemend bedrijf binnen de arbeidsbemiddeling? voor onze vestiging in Gorinchem zijn wij op zoek naar een vierde teamlid die met veel enthousiasme en ondernemerschap nieuwe klanten gaat benaderen en bezoeken.

Lees verder

Recruiter

Als Recruiter bij Westerduin Personeelsbemiddeling heb je maar één doel: kandidaten helpen aan een baan die bij hen past. Jij bent dé sparringpartner voor je collega’s: jij adviseert en overtuigt hen van de beste kandidaten.

Lees verder