Beveiligingsmonteur

Beveiliging is een belangrijk onderdeel van de installaties die we realiseren. De ene dag voorzien we een luxe villa van slimme beveiligingssystemen, de andere dag beveiligen we een kantoor of (auto)showroom. Je ziet het aan de projecten op deze website: we werken vaak voor opdrachtgevers in het hoge segment. Dat vraagt om extra kwaliteit en zorgvuldigheid. Help jij ons klanten te verrassen met aandacht voor details?

Lees verder

Accountmanager binnendienst (ICT)

TamCom is een groeiend automatiseringsbedrijf, gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor de agrarische sector. Wij werken samen met een van de grootste leveranciers van automatische melksystemen die ICT-diensten voor hun klanten aan ons uitbesteedt. Daarnaast zijn we werkzaam in de MKB-sector en bij instellingen met de nadruk op totaalautomatisering en systeembeheer.
Ons werkgebied bestaat uit Nederland, Vlaanderen en een deel van Duitsland.

Lees verder

Elektromonteur

Ben jij mens genoeg? Om een echte Techtronner te worden? Dan is één van onze BBL-plekken iets voor jou. We zijn op zoek naar enthousiaste, klantgerichte en leergierige collega’s met technisch inzicht en organisatietalent. Mensen die een technische studie succesvol hebben afgerond en graag de opgedane kennis en kunde in de praktijk willen brengen.

Lees verder

Secretarieel medewerker

Ben jij een organisatietalent? Het Ds. G.H. Kerstencentrum (KOC) in Veenendaal zoekt een veelzijdige en dienstbare SECRETARIEEL MEDEWERKER die ook administratieve ondersteuning biedt. Bij voorkeur fulltime, maar parttime is bespreekbaar. Ben of ken jij een geschikte kandidaat? Ontdek wat deze prachtige functie inhoudt.

Lees verder

Afdelingssecretaresse

Ben jij proactief, gestructureerd en nauwkeurig? En op zoek naar een zeer veelzijdige baan met uitdaging? Dan is de functie als afdelingssecretaresse bij TTD wellicht iets voor jou!

Lees verder

Verzorgende IG

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verzorgende IG! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Lees verder

Werkbegeleider

We zijn op zoek naar een werkbegeleider voor een (bescherm) woonvoorziening in Vogelwaarde voor 24-36 uur per week

Lees verder