Uitleg vacaturebank

Waarom?

De vacaturebank van het Hoornbeeck College is in februari-2019 opgezet. Een toenemende vraag naar manieren om HoornBACK-ers (oud-studenten) te bereiken was daarvoor de aanleiding. Daarom: de HoornBACK-vacaturebank. Omdat het Hoornbeeck College graag van betekenis wil zijn in de zoektocht naar een goede werkomgeving voor onze (oud-)studenten, wordt dit platform aangeboden. De lijntjes liggen er, jij mag er gratis gebruik van maken.

Wat? 

Deze vacaturebank biedt ruimte aan bedrijven en HoornBACK-ers om elkaar te ontmoeten. Elke sector, elke functie en elke regio is welkom. Als het goed is ga je merken dat de gebruiksvriendelijkheid op deze site hoog is, zodat je makkelijk verbonden wordt met een bedrijf of (potentiële) werknemer.

Hoe? 

Voor u als bedrijf:

In het menu van de website kunt u kiezen voor ‘vacatures’ > ‘voor werkgevers’. Daarmee meldt u zich als bedrijf aan. U ontvangt vervolgens een inlogcode en wachtwoord. Daarmee kunt u inloggen, om vervolgens een simpele module te doorlopen die een advertentie oplevert. Deze advertentie wordt automatisch na 8 weken verwijderd (u krijgt daar bericht over) en omgezet naar een concept-vacature. Natuurlijk kunt u de vacature dan herplaatsen. De advertentie wordt minimaal 1 keer per plaatsing onder de aandacht gebracht van heel ons HoornBACK-bestand, door middel van een maandelijkse campagne. Deze campagne bestaat uit een combinatie van direct-mailing en social-media.

Voor jou als HoornBACK-er:

Het Hoornbeeck College wil jou voorzien van informatie die jij wenst. Dat gaan we zo goed als mogelijk invullen. Je krijgt hoogstens 1 maal per maand een overzicht met vacatures die voor jou relevant zijn. Dat overzicht vind je in je mailbox en op social-media. Door je aan te melden voor HoornBACK, ontvang je automatisch onze vacature-nieuwsbrief.

Succes op ons platform! En als je vragen hebt: schroom niet. We zijn te bereiken via communicatie@hoornbeeck.nl.