Verzorgende IG / Verpleegkundige

Kom werken binnen een zelfsturend, gezellig en collegiaal team!
Wij bieden je een afwisselende baan in een inspirerende, innovatieve organisatie die jou volop ontwikkelingsmogelijkheden biedt.

Lees verder

Verpleegkundige – Thuiszorg

Ligt jouw hart bij het leveren van terminale of palliatieve zorg? Werk je graag zelfstandig en heb je een groot hart voor je medemens? Wees van harte welkom in het thuiszorgteam van Moerkapelle!

Lees verder

Verzorgende – ksw

Geniet jij van het persoonlijk contact met ouderen en ben jij oprecht geïnteresseerd in hun levensverhalen? Ben jij goed in je werk als verzorgende en werk je graag binnen een hecht team? Kom werken als verzorgende bij d’ Amandelhof!

Lees verder

Contactverzorgende – ksw

Houd je van het persoonlijke contact met dementerende ouderen? Denk jij zelfstandig en lijkt het je waardevol binnen een kleine woonomgeving je werkzaamheden uit te voeren? Dan zou het zomaar kunnen dat de functie van Contactverzorgende heel goed bij je past!

Lees verder

Verpleegkundige – ksw

Zoek jij een baan in de ouderenzorg waarbij je de mogelijkheid hebt om een hechte band op te bouwen met je cliënten? Draag je graag verantwoordelijkheid voor een goede verzorging van je cliënten? Kom werken als verpleegkundige!

Lees verder

Begeleider wonen

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Bij de Rondas in ‘s-Gravenpolder zijn we op zoek naar een begeleider wonen. Solliciteer nu op deze mooie functie!

Lees verder