Verpleegkundige (thuiszorg)

Ben jij die zelfstandige verpleegkundige die het leuk vindt kennis te delen met anderen? Stel je jezelf graag professioneel op, hecht je aan kwaliteit en heb je een diploma Verpleegkunde op minimaal niveau 4 op zak? Kom werken in de thuiszorg!

Lees verder

Coördinator zorg

Ben jij een stevige persoonlijkheid en weet je van aanpakken? Ben jij iemand met ervaring in de zorg en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek? Lijkt het jou een uitdaging te werken in een team waarin we samen de zorg en begeleiding rondom de cliënten organiseren. Dan is deze baan iets voor jou!

Lees verder

Praktijkopleider

Om het leerproces van leerlingen en stagiaires in goede banen te leiden, zoeken we een praktijkopleider voor 12 – 16 uur per week. De functie van praktijkopleider is een nieuwe functie. Aan jou de uitdaging om deze op een effectieve en leuke manier in te vullen. Is dit iets voor jou? Stuur je sollicitatie uiterlijk 24 april

Lees verder

Verpleegkundige

Je bent onderdeel van het verpleegkundige team op de locatie. Vanuit je ervaring als kwaliteitsverpleegkundige ben je goed in het aansturen en coachen van andere zorgmedewerkers. Je vindt het belangrijk om het gesprek aan te gaan over de zorgkwaliteit en denkt mee in het creëren van betere zorg en begeleiding voor de bewoners. Je begeleidt het team in het geven van passende zorg en begeleiding, nu de zorgaanvraag van bewoners toeneemt en wij ook meer verpleegzorg bieden op de afdeling somatiek.

Lees verder

Onderwijsassistente ZML

Rehoboth Onderwijs en zorg zoekt een onderwijsassistente voor de ZML afdeling. Vind je het mooi om kinderen met een specifieke behoefte beter te leren kennen en aan te sluiten op hun mogelijkheden? Dan is deze functie een mooie uitdaging voor jou.

Lees verder

Assistent begeleider

Ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! We zoeken een assistent begeleider voor 18 tot 22 uur per week.

Lees verder

Helpende

d’ Amandelhof in Capelle a/d IJssel is op zoek naar een enthousiaste collega. Ben jij de Helpende die bij zoeken? We heten je graag welkom!

Lees verder

Activiteitenbegeleider

Cedrah is voor woonzorgcentrum Nebo in Zwijndrecht op zoek naar een enthousiaste activiteitenbegeleider. Ben jij degene die wij zoeken? We heten je graag welkom!

Lees verder