Verpleegkundige

Ben jij die zelfstandige verpleegkundige die het leuk vindt kennis te delen met anderen? Stel jij jezelf graag professioneel op, hecht je aan kwaliteit en heb je een diploma Verpleegkunde op minimaal niveau 4? Kom werken op de afdeling Verzorgd Wonen!

Lees verder

Zorghulp (op oproepbasis)

Ben jij een gedreven persoon en wil je het beste voor je cliënten? Ben je behulpzaam en zorg je graag voor een fijne woonomgeving? Kom werken als zorghulp!

Lees verder

Verzorgende thuiszorg

Ben jij die enthousiaste verzorgende die ons sterke team van de thuiszorg komt versterken? Bekijk deze vacature om te zien of dit iets voor jou is.

Lees verder

Helpende

Zorg jij graag voor dementerende cliënten? Ben je (vroeger) opgeleid in de ouderenzorg en zoek je een baan die je goed kunt combineren met je gezin? Kom bij ons werken als helpende!

Lees verder

Verzorgende thuiszorg

Ligt jouw hart bij het zorgen voor kwetsbare ouderen in onze maatschappij? Wil jij werken in een hecht, enthousiast thuiszorgteam met weinig reistijd? Vind je het prettig om vooral korte diensten te werken in de ochtend en heb je een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je bent van harte welkom om een dienst mee te lopen!

Lees verder

Kok

Ben jij een enthousiaste kok die begrijpt dat maaltijden de hoogtepunten zijn in de dag van onze cliënten? En vind je vers, kwaliteit en smaak vanzelfsprekende ingrediënten in het menu? Kom bij ons koken!

Lees verder

Verzorgende

Je hebt je mbo-opleiding Verzorgende afgerond en de banen zijn voor jou voor het oprapen. Keuze genoeg! Of misschien ben je al wat ouder en sta je op het punt je ‘oude vak’ weer op te pakken. Hoe dan ook, je bent meer dan welkom om onze bewoners de best mogelijke zorg te geven in een omgeving waar zingeving ook van betekenis is.

Lees verder

Verzorgende thuiszorg

Ben jij tactvol, cliëntgericht, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar? Heb je een diploma verzorgende-IG? Dan heet het gezellige, professionele, kleine thuiszorgteam van Rehoboth je welkom!

Lees verder

Verzorgende thuiszorg

Ben jij tactvol, cliëntgericht, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar? Heb je een diploma verzorgende-IG en houd je van improviseren? Kom dan werken in de thuiszorg!

Lees verder