Monteur Technische Dienst

Het ‘koelste bedrijf van de Neder-Betuwe’ heeft een vacature. Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. Voor onze productielocatie in Kesteren zijn wij op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Werk je graag in een dynamische werkomgeving met een mooi productieproces? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen. Bekijk de vacature en stuur je CV en korte motivatie naar werken@champimer.com.

Lees verder

Assistent Operator

Unieke kans om het vak van operator te leren in een klein maar groeiend metaalbedrijf. Met een zetbank van 12 meter, aangestuurd door robots, de mooiste stalen profielen zetten voor onze klanten wereldwijd.

Lees verder

Toponderhandelaar

Gepro groeit hard. Daarom zijn wij op zoek naar een parttime technisch inkoper en orderverwerker. Je hebt plezier in onderhandelen en weet je als geen ander de beste inkoopproducten te organiseren. Je werk intern met onze deskundige hardware engineers, extern met klanten en onze leveranciers. En boven alles: je laat Gepro verder groeien door mee te werken aan gezonde winstpercentage op onze producten.

Lees verder

Timmerman

Van niets iets maken; daar kan jij van genieten. Je bent een timmerman met oog voor detail, steekt graag de handen uit de mouwen en bent buitengewoon handig.

Lees verder

Uitvoerder

Plannen en organiseren; daar draai jij je hand niet voor om. Je weet
alles tot in de puntjes voor te bereiden en zorgt ervoor dat ieder
bouwproject waarbij je betrokken bent op rolletjes loopt. Je zorgt
ervoor dat werk wordt gerealiseerd binnen de gestelde eisen aan
tijd, kosten en kwaliteit. Je denkt vooruit, communiceert helder en
weet hoe je de leiding moet nemen. Herken jij jezelf hierin? Dan
zoeken wij jou!

Lees verder

Werkvoorbereider

De daad bij het woord voegen; dat is jouw levensmotto. Een motto dat uitstekend van pas komt als werkvoorbereider. Je werkt graag samen met je collega’s om projecten binnen de gestelde kaders te realiseren.

Lees verder

(Fiets) Monteur

In de functie van monteur vervul je een belangrijke rol binnen Dikkenberg tweewielers.
Jij begrijpt dat er méér nodig is dan technische kennis om succesvol te zijn. Jij ziet iedere reparatie, schade of garantie-issue weer als een nieuwe uitdaging.

Lees verder

Samensteller/Lasser

Wij zijn opzoek naar een samensteller / lasser die door middel van samenstellen en monteren complete machine in elkaar zet;

Lees verder