Medewerker Technische Dienst (mechanisch)

Ons TD team zorgt ervoor dat het machinepark van FALK op de juiste manier wordt onderhouden, en dat deze ook constant verbeterd wordt. Ons TD-team (wat bestaat uit Pieter, Mauritz, André en Omar) zoekt een collega: een mechanisch specialist!

Lees verder

Engineer/Tekenaar

Wij zoeken een engineer / tekenaar die er voor zorgt dat het werk van zijn collega’s vlekkeloos kan verlopen.

Lees verder

Samensteller/Lasser

Wij zijn opzoek naar een samensteller / lasser die door middel van samenstellen en monteren complete machine in elkaar zet;

Lees verder

Logistiek medewerker

Tijdens het gehele proces van levering, opslag en verzending ben je verantwoordelijk voor het juiste verloop van processen. Is deze functie wat voor jou? Klik dan hier!

Lees verder

Allround technicus

Onze specialistische machines kennen geen geheimen voor jou. Je onderhoudt en repareert bestaande installaties of bouwt nieuwe op. Zo blijft de productie altijd goed doorlopen.

Lees verder

W-monteur

Ben jij monteur en op zoek naar een leuke werkplek in de installatietechniek met veel uitdaging en afwisseling? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Productiemedewerker / Robotoperator

Heb je interesse in metaalbewerking en daarnaast technisch inzicht? Werk je graag met je handen en kom je veel in de buitenlucht? Bekijk dan onze vacature voor Productiemedewerker / Robotoperator en reageer snel!

Lees verder