.NET Developer

Wij zoeken een full-time .NET Developer! Bouw jij graag mee aan moderne software oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer, en wie weet word jij onze nieuwe collega. Tot snel!

Lees verder

Zelfstandig elektromonteur

Ben jij op zoek naar een vaste baan met afwisselende projecten?
Vanwege de groei van ons bedrijf hebben wij een vacature voor een ZELFSTANDIG ELEKTROMONTEUR.

Lees verder

Vacature junior service engineer

De technische dienst van De Kantoorspecialist zorgt voor werkgeluk bij onze klanten! Onze klanten blijven namelijk printen. Dat zien we aan het aantal servicecontracten wat jaar op jaar groeit. Daarom zoeken we versterking. Werk jij mee aan snelle logistiek, vakkundige (netwerk) installatie en positieve service?

Lees verder

E-monteur

Leg jij de lat hoog en streef jij naar het allerbeste? Wil jij voor een unieke installateur werken met veel doorgroei en opleidings-mogelijkheden? Dan is deze vacature geknipt voor jou!

Lees verder

Calculator/werkvoorbereider

Help ons mee mee met het leveren van aluminium en kunststof kozijnen. Dit doen we met een jong en enthousiast team in een bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden.

Lees verder

Monteur mechatronica

Ben jij de MONTEUR MECHATRONICA die ons bedrijf en zichzelf verder helpt? Bekijk deze vacature, omdat we het omdraaien. Wat wil JIJ voor ons doen en wat verwacht je van ons?

Lees verder