Allround kachelmonteur

Wij, de warmtespecialisten van Kachelmaterialenshop/pizzaovens.shop, kachelkopen.shop/ThermAll in Nijkerk, zijn op zoek naar een allround kachelmonteur.

Lees verder

Monteur Elektrotechniek

Wil je werken aan de mooiste projecten die de elektrotechniek te bieden heeft? Wij verzorgen de aanleg en installatie van o.a. middenspanningsinstallaties. Ga jij de uitdaging aan?

Lees verder

Technisch Accountmanager

Promatrix is specialist in het vervaardigen van aluminium matrijzen en het spuitgieten van kleine tot zeer grote kunststof producten. In deze technische adviesfunctie draag je bij aan het succes van Promatrix. Je bezoekt klanten en komt op basis van de specifieke klantvraag tot een hoogwaardig product. In de interne organisatie ken je goed de weg en zorg je ervoor dat het hele traject van klantvraag tot eindproduct helder is.

Lees verder

Zwembadbouwer

Heb jij kennis van de bouw? Hou je van de kleinere klussen? Wordt jij de specialist in zwembaden? Krijg nu een vaste baan als zwembadbouwer bij Waterwel!

Lees verder

Servicemonteur zwembaden

Als servicemonteur bij Waterwel ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van de storingen. Je werkt elke dag met de elektrotechnische installaties bij de klant op locatie. Ook hebben de zwembaden van tegenwoordig domotica in het systeem. Het is dus handig als je hier ook enige ervaring in hebt. Verder ben je veel op weg met je servicebus, een rijbewijs is dus wel een vereiste.

Lees verder