Kwaliteitscontroleur

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten en het naleven van de overeengekomen kwaliteitseisen aan producten, productieprocessen, meetinstrumenten, kalibers en gereedschappen ten behoeve van de productie. Welkom!

Lees verder

Hardware Engineer

Wil jij graag state of the art machines ontwerpen , jezelf blijven ontwikkelen en samenwerken in multidisciplinaire teams? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Pneumatiek Engineer

Ben jij de Pneumatiek engineer die het een uitdaging vindt om pneumatische concepten te ontwerpen voor gerobotiseerde productielijnen? Dan is de functie van Pneumatiek engineer bij AWL iets voor jou!

Lees verder

Commercieel Recruitment Consultant

Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze organisatie. Op dit moment werken we met zo’n 70 collega’s die allemaal op hun eigen expertisegebied actief zijn.

Lees verder

Elektromonteur

Ben jij een elektromonteur en op zoek naar een leuke werkplek in de installatietechniek? Met veel uitdaging en afwisseling? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

W-monteur

Ben jij monteur en op zoek naar een leuke werkplek in de installatietechniek? Met veel uitdaging en afwisseling? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Elektromonteur

Hier start je Kalkman carrière als elektromonteur!
Vandaag ga jij een boegschroef installeren. Appeltje eitje, want dit is echt voor jou weggelegd!

Lees verder

Monteur

Hier start je Kalkman carrière als monteur!
Als monteur scheepstechniek heb je een afwisselende baan die bestaat uit het oplossen van storingen en de laatste hand legt aan nieuwbouwinstallaties. Daarnaast sluit je de systemen elektrisch aan. Dit doe je in de werkplaats of aan boord van een schip.

Lees verder