Productiemedewerker / Robotoperator

Heb je interesse in metaalbewerking en daarnaast technisch inzicht? Werk je graag met je handen en kom je veel in de buitenlucht? Bekijk dan onze vacature voor Productiemedewerker / Robotoperator en reageer snel!

Lees verder

Werkvoorbereider Infra/Civiel

Werkvoorbereider civiel/infra bij RvB Groep. Een afwisselende en uitdagende functie voor infraprojecten. Je wordt onderdeel van een hecht team met een ‘hands-on’ mentaliteit. Opdrachtgevers in logistiek, retail, overheid, recycling, chemie, enz. Welkom bij RvB!

Lees verder

Monteur

Een project wordt uitgeleverd, jij gaat met je team aan de slag. Je verdeelt de taken en samen met het team zorg jij ervoor dat jullie het project op tijd opleveren.

Lees verder

Montage medewerker

Als montage medewerker ga jij op pad met het montage team. Jij regelt onder andere de bekabeling en … Dat lees je in de vacature.

Lees verder

Monteur

Jouw vriend heeft een belangrijke afspraak. Samen ben je onderweg en jullie horen een vreemd geluid. Er gaan lampjes branden en de auto valt stil… Zit jij direct onder de motorkap? Check dan snel deze vacature!

Lees verder

Commercieel medewerker binnendienst

Onze opdrachtgever is een toonaangevende groothandel voor bouw en industrie. De producten zijn onder te verdelen in machines, PBM, gereedschappen etc.
In het bedrijf werken circa 25 gemotiveerde medewerkers.

Lees verder

Planner

Haal jij energie uit een goed lopende productie en montage? Ben jij detailgericht? Ga jij voor een sluitende productie planning? Dan ben jij dé planner voor Rebel Deuren!

Lees verder