Sneakpeak: de nieuwe Forward is er!

De Forward, het jaarlijkse magazine voor oud-Hoornbeeckers, ligt weer op de mat. Hierbij alvast een sneakpeak.

Magazine Forward 2022 staat opnieuw weer bomvol inspirerende (oud-)Hoornbeeckers. Zoals Marien Geense, die met zijn gezin uitgezonden wordt door Mission Aviation Fellowship. “Bij zending dacht ik aan evangelieverkondiging, maar het is niet zo zwart-wit. De verkondiging is zeker belangrijk, maar die begint denk ik in je dagelijkse leven. Daarin kun je al zo goed laten zien hoe goed het is om de Heere te dienen.”

Of Elize Weststrate die bij Woord en Daad werkt. “Ik heb gebeden tijdens het sollicitatieproces. Uiteindelijk werd ik aangenomen. Toen de ene deur dichtging, ging heel kort daarna deze deur open. Dat was heel bijzonder.”

Ook spraken we facilitair manager Kees van Vulpen, die Hoornbeeck College Amersfoort – een voormalig klooster – in krap 10 jaar tijd van energielabel G naar A wist te brengen.

En verder: 9 praktische tips voor praktijkopleiders, de gezichten achter Bij Keesje, een kijkje in de keuken bij Babypark en meer. Lezen dus!

Waarom de Forward?

Forward is het magazine voor oud-studenten van het Hoornbeeck College. Iedere editie staat vol met verhalen van oud-Hoornbeeckers, docenten en andere betrokkenen. Studenten die hun droom zijn achterna gegaan of die juist op een totaal andere plek zitten dan verwacht. Bevlogen docenten die vertellen over hun werk en hun kennis willen delen. Directieleden die je bijpraten over de recente ontwikkelingen en de visie van de school.

Door de Forward blijven we met elkaar in contact, kunnen we elkaar inspireren met eerlijke verhalen en blijven we op de hoogte van ontwikkelingen binnen het Hoornbeeck College én van elkaar.