Sneakpeak: de nieuwe Forward is er!

De Forward, het jaarlijkse magazine voor oud-Hoornbeeckers, ligt weer op de mat. Hierbij alvast een sneakpeak.

Magazine Forward 2023 staat opnieuw weer bomvol inspirerende (oud-)Hoornbeeckers. Zoals Melissa Clements, die met vrienden een maaltijdproject in Amersfoort startte. “We hadden het met elkaar over problemen in Nederland en de vraag: wat kunnen wij eraan doen? Het is onze plicht vanuit christelijk oogpunt om de ander te helpen; als je dat doet voel je ook een beetje hun pijn. Alleen maar geld geven blijft afstandelijk.”

In de rubriek Hoornbacker Helpt komen vijf Hoornbackers aan het woord die helpen waar kan. Zo helpt Niels Oomen bij het oplossen van de woningnood door iedere dag een nieuwe woning te bouwen. En Hoornbacker Tim Fierloos die na zijn opleiding als woonbegeleider bij het Leger des Heils is gaan werken.

En verder: 6 technologische ontwikkelingen toegelicht, foto’s én verhalen van de lichting van 1985 en tips voor interessante podcasts. Lezen dus!

Waarom de Forward?

Forward is het magazine voor oud-studenten van het Hoornbeeck College. Iedere editie staat vol met verhalen van oud-Hoornbeeckers, docenten en andere betrokkenen. Studenten die hun droom zijn achterna gegaan of die juist op een totaal andere plek zitten dan verwacht. Bevlogen docenten die vertellen over hun werk en hun kennis willen delen. Directieleden die je bijpraten over de recente ontwikkelingen en de visie van de school.

Door de Forward blijven we met elkaar in contact, kunnen we elkaar inspireren met eerlijke verhalen en blijven we op de hoogte van ontwikkelingen binnen het Hoornbeeck College én van elkaar.