window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-134733789-1');

Rouw in het team | zorgsymposium

6 oktober
Apeldoorn

Beste Hoornbacker, 

De afgelopen jaren hebben wij allemaal te maken gehad met Covid-19. In deze periode heb je misschien veel meegemaakt rondom de laatste levensfase. Veel zorgvragers hebben toen te maken gehad met onrust, eenzaamheid en rouw. Maar ook buiten coronatijd waren er sterfgevallen die impact hadden. Sterven van een zorgvrager, collega of naaste van een collega. Met deze sterfgevallen wordt op verschillende manieren omgegaan. Maar hoe kun je dit nu op een goede manier verwerken? Om hier meer over te horen nodigen we je uit op het symposium ‘Rouw in het team’. Welkom!

Programma
Dit symposium vindt plaats op Deo Volente 6 oktober 2022 en wordt georganiseerd door vierdejaars Verpleegkunde studenten. De hoofdspreker op het symposium is Thijs Aarten, auteur van het boek ‘Huilend vaderhart’.

Daarnaast diverse workshops die gevolgd kunnen worden. De workshops zijn als volgt:

  • Workshop 1: rouw in het team vanwege een overleden zorgvrager – door Henk Terlouw (rouwcoach Hoornbeeck College Apeldoorn).
  • Workshop 2: omgaan met rouwende zorgvrager (om het overlijden van een medezorgvrager) – door [naam volgt] (Adullam zorg).
  • Workshop 3: handvaten geven voor omgaan met rouw op geestelijk gebied – door Henk Jan Koppelman.
  • Workshop 4: omgaan met een rouwende zorgverlener – door Thijs Aarten

Bij het bestellen van een ticket geef je aan naar welke workshops je wilt.

Meer informatie en inschrijven kan via onderstaande knop.

Meer informatie over het zorgsymposium

Kortingscode
Er is voor Hoornbackers een kortingscode beschikbaar. De code kan worden ingewisseld bij het bestellen van een ticket, bovenaan het bestelscherm. Selecteer daar ‘promotiecode invoeren‘. De code voor Hoornbacker is: Symp2022Back

Graag zien wij je op het symposium!