Symposium ‘Grenzen in de gehandicapten zorg?!’ | 11 mei 2022 | Apeldoorn

Hoi!

Leuk dat je op deze pagina bent terechtgekomen! Graag nodigen we jou uit voor het symposium ‘Grenzen in de gehandicapten zorg?!’ dat wij op Deo volente 11 mei 2022 organiseren. Dit symposium organiseren wij in samenwerking met de instellingen Siloah, de Schutse en Adullam om medewerkers te informeren over grenzen in de gehandicaptenzorg. Tijdens deze avond zamelen we geld in voor Jemima. Jemima is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een verstandelijke (meervoudige) handicap in Jeruzalem.

Inhoud van de avond

De avond start om 19:00 (inloop vanaf 18:30) en eindigt om 22:15. De hoofdspreker is Dick van de Weerd, hij gaat dieper op hoofdthema ‘Grenzen in de gehandicapten zorg?!’ in. Daarnaast zijn er zijn 5 workshops:

1. Seksuele behoeften van de cliënt. | Spreker: Gerben Roelofs
2. De verschillende culturen in de instelling | Spreker: Corné Stout
3. Verslaving in de gehandicapten zorg | Spreker: Margreet Peng
4. Ongewenst en intimiderend gedrag van de cliënt | Spreker: Liesbeth Zwanenpol
5. Laaggeletterdheid en social media | Spreker: Sonja Heijkamp

Je kunt je aanmelden voor 2 workshops. De workshops duren minimaal 40 minuten tot maximaal 45 minuten. Er mogen per workshop maximaal 25 personen deelnemen. Je kunt je op het inschrijfformulier voor deze avond (onderaan deze pagina) ook aanmelden voor de workshops. Uiteraard is er tijdens deze avond ook ruimte voor onderlinge ontmoeting.

Over ons

Wij zijn klas W4M3AP van het Hoornbeeck College in Apeldoorn. We zitten in ons 3e leerjaar van de opleiding Maatschappelijke Zorg (uitstroom Gehandicaptenzorg & Persoonlijke Begeleider Specifieke Doelgroepen. In samenwerking met de instellingen Siloah, de Schutse en Adullam organiseren wij deze avond.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Heb je vragen? Mail naar apeldoorn@hoornbeeck.nl.

_________________________________________