Hardware engineer

Ben jij een ervaren hardware engineer en spreekt het je aan om te werken aan uitdagende projecten in de besturingstechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werken bij VMB is werken bij een dynamisch en groeiend bedrijf. VMB valt onder de cao metaalbewerkingsbedrijven. De arbeidsvoorwaarden zijn bij ons goed geregeld. Denk daarbij aan 25 vakantiedagen, 13 ATV-dagen, een goede pensioenregeling en diverse gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Het volgen van opleidingen/cursussen is bij ons vanzelfsprekend.

Lees verder

Installatiemonteur

Ben jij een ervaren installatiemonteur en spreekt het je aan om te werken aan uitdagende projecten in de besturingstechniek voor klanten over de hele wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!
VMB is werken bij een groeiendbedrijf met een open werksfeer waar je werk wordt gewaardeerd.
We hebben een hecht team en er worden regelmatig activiteiten voor en door de medewerkers georganiseerd. Het volgen van opleidingen/cursussen is bij ons als vanzelfsprekend. Je rijdt naar klanten in een bedrijfsauto van VMB en uiteraard bieden we je goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lees verder

Montage medewerker

Het montage team gaat van start. Jij verzamelt het benodigde gereedschap. Werken met elektrisch gereedschap is voor jou eenvoudig. Als er profielen opgehangen moeten worden, regel jij samen met de monteur de bekabeling. Je werkt nauwkeurig en zorgt er met het team voor dat het project succesvol wordt afgerond.

Lees verder

Administratief medewerker / Receptie

Starters opgelet! Voor administratie en Belastingadviesbureau van de Merwe zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Ga aan de slag bij deze kleinschalige hardwerkende organisatie, waarbij persoonlijke aandacht en ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Lees verder

CNC Draaier/Frezer

Heb jij ambities in de metaalsector en wil je jezelf ontwikkelen in een groeiend bedrijf?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder