Zorgassistent | de Brink en de Steeg | Streekheim | Staphorst

23 juni 2022 08:56 Published by Reacties uitgeschakeld voor Zorgassistent | de Brink en de Steeg | Streekheim | Staphorst

Als zorgassistent bied jij ondersteuning aan onze bewoners bij de persoonlijke verzorging zoals wassen, douchen, aankleden en toiletgang. Je begeleidt bij de huishoudelijke taken en werkt onder de verantwoordelijkheid van een begeleider. Een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie, dat is waar jij voor gaat!

Assemblage Monteur

22 juni 2022 12:11 Published by Reacties uitgeschakeld voor Assemblage Monteur

Wil jij meebouwen aan onze hoogwaardige mechatronische producten? Dan zijn wij op zoek naar jou, onze nieuwe Assemblage Monteur!

Persoonlijk begeleider / woonbegeleider HBO Vast & Verder Lelystad

17 juni 2022 14:10 Published by Reacties uitgeschakeld voor Persoonlijk begeleider / woonbegeleider HBO Vast & Verder Lelystad

Wij zijn op zoek naar meerdere persoonlijk begeleiders / woonbegeleiders HBO!

Wil jij je levenservaring inzetten om naast onze jongvolwassenen te kunnen staan? Vind je het leuk om te bouwen aan een nieuw team en structuur en regelmaat aan te brengen? Vier jij kleine successen? En kun je stevig in je schoenen staan wanneer dit nodig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Groepsbegeleider / woonbegeleider MBO Vast&Verder Lelystad

17 juni 2022 14:09 Published by Reacties uitgeschakeld voor Groepsbegeleider / woonbegeleider MBO Vast&Verder Lelystad

Wij zijn op zoek naar meerdere groepsbegeleiders / woonbegeleiders MBO!

Wil jij je levenservaring inzetten om naast onze jongvolwassenen te kunnen staan? Vind je het leuk om te bouwen aan een nieuw team en structuur en regelmaat aan te brengen? Vier jij kleine successen? En kun je stevig in je schoenen staan wanneer dit nodig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Persoonlijk begeleider

15 juni 2022 14:34 Published by Reacties uitgeschakeld voor Persoonlijk begeleider

In verband met forse uitbreiding van de werkzaamheden is er op De Welkamp een vacature voor een HBO-geschoolde BEGELEIDER met kennis van autisme. Het betreft een vacature van 20 tot 36 uur. Solliciteren naar een deel van de functie is ook mogelijk.
Is het voor jou een uitdaging om jongeren met autisme op te voeden en voor hen een veilig baken te zijn? En daarbij nauw samen te werken met de ouders, collega’s, school en andere betrokkenen? Doe je graag betekenis- en waardevol werk? Reageer dan.

Verzorgende IG

14 juni 2022 15:11 Published by Reacties uitgeschakeld voor Verzorgende IG

Werken mét waardering! Dat wil jij toch ook?!

Accountmanager binnendienst (ICT)

13 juni 2022 11:26 Published by Reacties uitgeschakeld voor Accountmanager binnendienst (ICT)

TamCom is een groeiend automatiseringsbedrijf, gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor de agrarische sector. Wij werken samen met een van de grootste leveranciers van automatische melksystemen die ICT-diensten voor hun klanten aan ons uitbesteedt. Daarnaast zijn we werkzaam in de MKB-sector en bij instellingen met de nadruk op totaalautomatisering en systeembeheer.
Ons werkgebied bestaat uit Nederland, Vlaanderen en een deel van Duitsland.

Werkvoorbereider Piet de Wit Keukens

13 juni 2022 08:26 Published by Reacties uitgeschakeld voor Werkvoorbereider Piet de Wit Keukens

Ben jij een (ervaren) projectcoördinator/werkvoorbereider, ben je accuraat en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Als werkvoorbereider bij Piet de Wit Keukens houd je van diversiteit, want jij werkt projecten van exclusieve maatwerkkeukens zorgvuldig uit tot en met de oplevering.