Intercedent New Business

Wil jij werken bij een ondernemende en jonge organisatie binnen de arbeidsbemiddeling? Westerduin Personeel in Nieuwegein is op zoek naar een nieuwe collega Intercedent New Business.

Lees verder

Intercedent New Business

Wil jij werken bij een jong en ondernemend bedrijf binnen de arbeidsbemiddeling? voor onze vestiging in Gorinchem zijn wij op zoek naar een vierde teamlid die met veel enthousiasme en ondernemerschap nieuwe klanten gaat benaderen en bezoeken.

Lees verder

Recruiter

Als Recruiter bij Westerduin Personeelsbemiddeling heb je maar één doel: kandidaten helpen aan een baan die bij hen past. Jij bent dé sparringpartner voor je collega’s: jij adviseert en overtuigt hen van de beste kandidaten.

Lees verder

Intercedent New Business

Als Intercedent New Business bij Westerduin Personeel in Ede zorg je ervoor dat er steeds meer kandidaten binnen de techniek, bouw, logistiek en het groen een werkplek vinden bij nieuwe klanten.

Lees verder

Commercieel binnendienst medewerker

Ben jij commercieel, sociaal en proactief? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Als team zorg je ervoor dat onze klanten blij en tevreden zijn, elke dag weer een ontzettend gave uitdaging.
Word jij onze nieuwe collega?

Lees verder

Elektromonteur

Ben jij een elektromonteur en op zoek naar een leuke werkplek in de installatietechniek? Met veel uitdaging en afwisseling? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

W-monteur

Ben jij monteur en op zoek naar een leuke werkplek in de installatietechniek? Met veel uitdaging en afwisseling? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Elektromonteur

Hier start je Kalkman carrière als elektromonteur!
Vandaag ga jij een boegschroef installeren. Appeltje eitje, want dit is echt voor jou weggelegd!

Lees verder