Senior begeleider bij De Sandeling

Wij zoeken een enthousiaste collega die het een uitdaging vindt mensen met psychische klachten te begeleiden op ‘de Sandeling’ in Hendrik-Ido-Ambacht voor 24-36 uur per week!

Lees verder

Monteur Technische Dienst

Het ‘koelste bedrijf van de Neder-Betuwe’ heeft een vacature. Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. Voor onze productielocatie in Kesteren zijn wij op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Werk je graag in een dynamische werkomgeving met een mooi productieproces? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen. Bekijk de vacature en stuur je CV en korte motivatie naar werken@champimer.com.

Lees verder

Assistent begeleider bij De Sandeling

Wij zoeken een nieuwe collega die het een uitdaging vindt om mensen te begeleiden die vanwege psychische klachten (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. Je komt werken op ‘De Sandeling’ in Hendrik-Ido-Ambacht voor 12 uur per week.

Lees verder

Administratief Medewerker

Heb jij door studie of met enige werkervaring affiniteit met financiële administraties? Ben je nauwkeurig en zorg jij dat alle cijfers kloppen? Welkom bij Van Ree Accountants! Jij bent de administratieve topper die wij zoeken! Lees snel verder en solliciteer!

Lees verder

Technisch Verkoopadviseur

Ben jij een technisch verkoopadviseur in hart en nieren en op zoek naar een leuke en uitdagende advies-functie? Dan is deze vacature van Haardenexpert iets voor jou!

Als adviseur haarden en kachels bij Haardenexpert werk je met veel plezier voor gewaardeerde klanten uit heel Nederland. Je komt te werken in Rijssen waar je naast je eigen kantoorruimte de beschikking hebt over een luxe showroom.

Lees verder