Secretaresse

Multitaskers opgelet! Krijg jij energie van elke dag meerdere ballen in de lucht houden? En tegelijkertijd met iedereen, zowel klanten als collega’s, in contact te staan? Zie jij de uitdaging in de combinatie van secretariële en administratieve werkzaamheden en zit ontzorgen in je DNA? Dan is deze functie van Secretarieel- Administratief Medewerker wellicht iets voor jou! Lees snel verder.

Lees verder

Productiemedewerker / Robotoperator

Heb je interesse in metaalbewerking en daarnaast technisch inzicht? Werk je graag met je handen en kom je veel in de buitenlucht? Bekijk dan onze vacature voor Productiemedewerker / Robotoperator en reageer snel!

Lees verder

Secretaresse

Wil je werken bij de betere werkgever van de Alblasserwaard? En ben jij de Secretaresse die we zoeken? Solliciteer dan direct!

Lees verder

Monteur

Een project wordt uitgeleverd, jij gaat met je team aan de slag. Je verdeelt de taken en samen met het team zorg jij ervoor dat jullie het project op tijd opleveren.

Lees verder

Montage medewerker

Als montage medewerker ga jij op pad met het montage team. Jij regelt onder andere de bekabeling en … Dat lees je in de vacature.

Lees verder

Bemiddelingsmedewerker

KORELON Christelijke Gastouderopvang zoekt twee nieuwe bemiddelingsmedewerkers voor de regio’s.
– Betuwe, Vijfherenlanden, Gorinchem en Noord-Brabant
– Zuid-Holland en Rotterdam-Noord (vanaf ongeveer Nieuwegein t/m Rotterdam-Noord)
Kijk voor meer informatie op onze website https://www.korelon.nl/over-ons/vacatures/
Beide parttime regio’s (16-20 uur)mogen worden gecombineerd tot een fulltime functie

Lees verder

Sociaal Pedagogisch Werker

Houd je van een flinke uitdaging en ben je niet bang voor verrassingen? Onze deelnemers dagen je uit om het beste uit hen én jezelf te halen. Durf jij het aan?

Lees verder