Beveiligingsmonteur

Beveiliging is een belangrijk onderdeel van de installaties die we realiseren. De ene dag voorzien we een luxe villa van slimme beveiligingssystemen, de andere dag beveiligen we een kantoor of (auto)showroom. Je ziet het aan de projecten op deze website: we werken vaak voor opdrachtgevers in het hoge segment. Dat vraagt om extra kwaliteit en zorgvuldigheid. Help jij ons klanten te verrassen met aandacht voor details?

Lees verder

Accountmanager binnendienst (ICT)

TamCom is een groeiend automatiseringsbedrijf, gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor de agrarische sector. Wij werken samen met een van de grootste leveranciers van automatische melksystemen die ICT-diensten voor hun klanten aan ons uitbesteedt. Daarnaast zijn we werkzaam in de MKB-sector en bij instellingen met de nadruk op totaalautomatisering en systeembeheer.
Ons werkgebied bestaat uit Nederland, Vlaanderen en een deel van Duitsland.

Lees verder

Secretarieel medewerker

Ben jij een organisatietalent? Het Ds. G.H. Kerstencentrum (KOC) in Veenendaal zoekt een veelzijdige en dienstbare SECRETARIEEL MEDEWERKER die ook administratieve ondersteuning biedt. Bij voorkeur fulltime, maar parttime is bespreekbaar. Ben of ken jij een geschikte kandidaat? Ontdek wat deze prachtige functie inhoudt.

Lees verder

Slaapwacht Siloam, 4 uur – Ede

Vind jij het een uitdaging om mensen te begeleiden die vanwege psychische klachten (tijdelijk) even niet meer thuis kunnen wonen? Wil jij ’s nachts op locatie slapen en bij nood inspringen in situaties, praktische problemen oplossen en inspelen op calamiteiten? Dan zoeken we jou!

Lees verder

Begeleider Siloam, 28 uur – Ede

Als het begeleiden van mensen met psychische klachten jou op het lijf geschreven is, nodigen we je van harte uit te reageren op onze vacature bij begeleide woonvorm Siloam te Ede!

Lees verder

Verzorgende IG

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verzorgende IG! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Lees verder

Werkbegeleider

We zijn op zoek naar een werkbegeleider voor een (bescherm) woonvoorziening in Vogelwaarde voor 24-36 uur per week

Lees verder

Verpleegkundige

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verpleegkundige! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Lees verder