Financieel administratief medewerker/ Junior assistent accountant

Wij bieden je een leuke, prettige en sociale omgeving waarbinnen er doorgroeimogelijkheden zijn en een kans op een vaste aanstelling (parttime en of fulltime). We werken vanuit een hecht team van mensen en wij staan vanuit een visie van partnerschap en delen dit met onze cliënten. Als partners staan we naast onze cliënten om op belangrijke momenten de juiste keuzes te maken. Als adviseurs geloven we in de kracht van hechte en duurzame samenwerkingen en als specialist in accountancy, belastingen, personeel, subsidies en herstructureringen werken we naar het ultieme resultaat.

Lees verder

Salarisadministrateur

Een salarisadministratie runnen is: dertien maanden per jaar in de basisbehoeften van je klant voorzien.
Spreekt die mentaliteit jou aan? Dan zit je als salarisadministrateur bij Tijssen Accountants helemaal op je plek.

Lees verder

Beginnend assistent accountant

Je bent een kei in cijfers en je gaat voor kwaliteit! Tijssen Accountants is een organisatie waarbij gezonde ambities worden gestimuleerd. Heb jij die ambities? Solliciteer dan bij ons, het TijssenTeam is opzoek naar jou als beginnend assistent accounant!

Lees verder

Medewerker Bedrijfsbureau

Werken op een verkoop binnendienst? Kom ons team versterken! Wegens vertrek van één van onze collega’s hebben wij een vacature. Geen ervaring, een beetje of heel ervaren? Reageer!

Lees verder

.NET Developer

Wij zoeken een full-time .NET Developer! Bouw jij graag mee aan moderne software oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer, en wie weet word jij onze nieuwe collega. Tot snel!

Lees verder

Zelfstandig elektromonteur

Ben jij op zoek naar een vaste baan met afwisselende projecten?
Vanwege de groei van ons bedrijf hebben wij een vacature voor een ZELFSTANDIG ELEKTROMONTEUR.

Lees verder

Secretaresse

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een SECRETARESSE.
Dit wordt een nieuwe functie in ons bedrijf, de voorkomende taken worden nu door verschillende collega’s opgepakt. Kom jij ons helpen?

Lees verder