Senior begeleider Transitus

Vind jij het een uitdaging om mensen te begeleiden die vanwege psychische klachten (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen? Wil jij coachende en coördinerende taken uitvoeren? Wellicht is locatie voor begeleid wonen Transitus in Gouda dan jouw nieuwe werkomgeving!

Lees verder

Medewerker Bedrijfsbureau

Werken op een verkoop binnendienst? Kom ons team versterken! Wegens vertrek van één van onze collega’s hebben wij een vacature. Geen ervaring, een beetje of heel ervaren? Reageer!

Lees verder

Medewerker Houtzagerij

Vind jij het leuk om met je handen te werken en word je enthousiast om klanten te helpen met de klus waarmee ze bezig zijn, dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Lees verder

Timmerman

Bij Hako Bouw bent u onderdeel van een team dat een droom realiseert voor onze opdrachtgevers.

Lees verder

Werkvoorbereider

Hako Bouw geeft u een uitdagende functie waarin je verantwoordelijk bent voor het realiseren van doomwoningen voor onze opdrachtgevers met een diversiteit aan werkzaamheden en ontwerpen.

Lees verder

W-monteur/Loodgieter

Ben jij monteur en op zoek naar een leuke werkplek in de installatietechniek met veel uitdaging en afwisseling? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Slaapwacht Transitus (Lekkenburg) 2 uur – Gouda

Vind jij het een uitdaging om mensen te begeleiden die vanwege psychische klachten (tijdelijk) even niet meer thuis kunnen wonen? Wil jij ’s nachts op locatie slapen en bij nood inspringen in situaties, praktische problemen oplossen en inspelen op calamiteiten? Dan zoeken we jou!

Lees verder