Woonbegeleider voor bewoners die doof en blind zijn

We zijn op zoek naar begeleiders voor onze woningen waar mensen met een visuele, auditieve en verstandelijke beperking wonen. Wij investeren in jou door je mee te nemen in onze cursussen gericht op onze bewoners die doof en blind zijn, kom jij ons team versterken?

Lees verder

Monteur Elektrotechniek

Wij zijn op zoek naar een monteur Elektrotechniek. Lumeco is gespecialiseerd in duurzame verlichtingsoplossingen. De installatie vindt plaats in de utiliteit. We zijn een jong en dynamisch bedrijf. Gezien de groei die we doormaken zijn we op zoek naar een zelfstandige monteur.

Lees verder

Groepsbegeleider beschermd wonen – ‘t Veerhuys

Als SPW-2 (ook wel groepsbegeleider genoemd) bied je ondersteuning aan deelnemers van 23 jaar en ouder die onvoldoende gebruik maken van gangbare mogelijkheden en/of zich in hun (primaire) leefomgeving niet staande kunnen houden. Ons doel is om de deelnemers zo goed mogelijk zelfstandig te laten deelnemen aan de maatschappij.

Lees verder

Verzorgende IG / Verpleegkundige

Als Verzorgende IG of Verpleegkundige aan de slag met mensen die zowel een somatische als een gedrags- en/of verslavingsproblemen hebben? Jij biedt hulp aan mensen die vaak buiten de reguliere hulp vallen.

Lees verder

Verzorgende IG

Als Verzorgende IG aan de slag bij een werkgever die zowel mensen een somatische als een gedrags- en/of verslavingsproblemen helpt? Wij bieden hulp aan mensen die vaak buiten de reguliere hulp vallen.

Lees verder

Pedagogisch Medewerker TSO & BSO

Pedagogisch Medewerker tijdens de Tussenschoolse Opvang en Buitenschoolse Opvang, op locatie Tuinstraat in Krimpen aan den IJssel.
Op maandag, donderdag en vrijdag, minimaal 18 uren per week. Eventueel extra uren als invaller.

Lees verder

Traineeship Salarisadministratie

Heb jij (bijna) je MBO4 opleiding afgerond en sta je aan de start van je carrière? Beschik jij over een frisse kijk op cijfers en wil je opgeleid worden tot volwaardig salarisprofessional? Maak werk van je ontwikkeling, neem deel aan het Traineeship Salarisadministratie en groei met ons mee! Samen komen we verder.

Lees verder