Coördinator zorg

Ben jij een stevige persoonlijkheid en weet je van aanpakken? Ben jij iemand met ervaring in de zorg en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek? Lijkt het jou een uitdaging te werken in een team waarin we samen de zorg en begeleiding rondom de cliënten organiseren. Dan is deze baan iets voor jou!

Lees verder

Verpleegkundige

Je bent onderdeel van het verpleegkundige team op de locatie. Vanuit je ervaring als kwaliteitsverpleegkundige ben je goed in het aansturen en coachen van andere zorgmedewerkers. Je vindt het belangrijk om het gesprek aan te gaan over de zorgkwaliteit en denkt mee in het creëren van betere zorg en begeleiding voor de bewoners. Je begeleidt het team in het geven van passende zorg en begeleiding, nu de zorgaanvraag van bewoners toeneemt en wij ook meer verpleegzorg bieden op de afdeling somatiek.

Lees verder

Montage medewerker

Het montage team gaat van start. Jij verzamelt het benodigde gereedschap. Werken met elektrisch gereedschap is voor jou eenvoudig. Als er profielen opgehangen moeten worden, regel jij samen met de monteur de bekabeling. Je werkt nauwkeurig en zorgt er met het team voor dat het project succesvol wordt afgerond.

Lees verder

Administratief medewerker / Receptie

Starters opgelet! Voor administratie en Belastingadviesbureau van de Merwe zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Ga aan de slag bij deze kleinschalige hardwerkende organisatie, waarbij persoonlijke aandacht en ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Lees verder

CNC Draaier/Frezer

Heb jij ambities in de metaalsector en wil je jezelf ontwikkelen in een groeiend bedrijf?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder