Medewerker Binnendienst

24 juni 2022 09:11 Published by Reacties uitgeschakeld voor Medewerker Binnendienst

Als klantcontact medewerker ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het voorbereiden en inplannen van afspraken voor onze bouwkundige inspecteurs en energie adviseurs. Je bent de spil tussen de klant en onze inspecteurs.

Geniet jij ervan om klanten te adviseren en van alle nodige informatie te voorzien? Ben jij in staat om te presteren onder druk en blijf jij in zulke situaties kalm? Werk jij secuur bij het verwerken van een voortdurende telefonische stroom aan opdrachten? Ben jij niet bang voor een uitdaging en werk jij graag samen in een gedreven team?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zorgassistent | de Brink en de Steeg | Streekheim | Staphorst

23 juni 2022 08:56 Published by Reacties uitgeschakeld voor Zorgassistent | de Brink en de Steeg | Streekheim | Staphorst

Als zorgassistent bied jij ondersteuning aan onze bewoners bij de persoonlijke verzorging zoals wassen, douchen, aankleden en toiletgang. Je begeleidt bij de huishoudelijke taken en werkt onder de verantwoordelijkheid van een begeleider. Een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie, dat is waar jij voor gaat!

Assemblage Monteur

22 juni 2022 12:11 Published by Reacties uitgeschakeld voor Assemblage Monteur

Wil jij meebouwen aan onze hoogwaardige mechatronische producten? Dan zijn wij op zoek naar jou, onze nieuwe Assemblage Monteur!

๐—”๐˜€๐˜€๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜-๐—ฎ๐—ฐ๐—ฐ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ป๐˜ (๐—ฝ๐˜/๐—ณ๐˜) ๐—•๐—ฎ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ

20 juni 2022 12:45 Published by Reacties uitgeschakeld voor ๐—”๐˜€๐˜€๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜-๐—ฎ๐—ฐ๐—ฐ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ป๐˜ (๐—ฝ๐˜/๐—ณ๐˜) ๐—•๐—ฎ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—•๐—ฎ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท, ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ, ๐—ผ๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜-๐—ฎ๐—ฐ๐—ฐ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐—ฑ ๐˜„๐—ถ๐—น๐˜ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐˜๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป.

Ondersteunend medewerker Doorn

17 juni 2022 07:53 Published by Reacties uitgeschakeld voor Ondersteunend medewerker Doorn

Als ondersteunend begeleider in de gehandicaptenzorg bij Bartimรฉus geef jij blinde en slechtziende bewoners met een verstandelijke beperking een thuisgevoel!

Begeleider Flexpool Gehandicaptenzorg

17 juni 2022 07:52 Published by Reacties uitgeschakeld voor Begeleider Flexpool Gehandicaptenzorg

Werken als begeleider in de gehandicaptenzorg op de momenten dat het jou het beste uitkomt? Dan hebben we plek voor jou in onze Flexpool.

Secretaresse / medewerker binnendienst

16 juni 2022 09:44 Published by Reacties uitgeschakeld voor Secretaresse / medewerker binnendienst

Wij zoeken jou! Een administratief medewerk(st)er, commercieel medewerk(st)er en secretarieel medewerk(st)er. En dat allemaal in รฉรฉn persoon!

Persoonlijk begeleider

15 juni 2022 14:34 Published by Reacties uitgeschakeld voor Persoonlijk begeleider

In verband met forse uitbreiding van de werkzaamheden is er op De Welkamp een vacature voor een HBO-geschoolde BEGELEIDER met kennis van autisme. Het betreft een vacature van 20 tot 36 uur. Solliciteren naar een deel van de functie is ook mogelijk.
Is het voor jou een uitdaging om jongeren met autisme op te voeden en voor hen een veilig baken te zijn? En daarbij nauw samen te werken met de ouders, collega’s, school en andere betrokkenen? Doe je graag betekenis- en waardevol werk? Reageer dan.