Begeleider Ede

Ben jij die toegewijde begeleider? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw rol in ons team van begeleide woonvorm de Brug van Eleos!

Lees verder

Intercedent New Business

Wil jij werken bij een ondernemende en jonge organisatie binnen de arbeidsbemiddeling? Westerduin Personeel in Nieuwegein is op zoek naar een nieuwe collega Intercedent New Business.

Lees verder

Intercedent New Business

Wil jij werken bij een jong en ondernemend bedrijf binnen de arbeidsbemiddeling? voor onze vestiging in Gorinchem zijn wij op zoek naar een vierde teamlid die met veel enthousiasme en ondernemerschap nieuwe klanten gaat benaderen en bezoeken.

Lees verder

Recruiter

Als Recruiter bij Westerduin Personeelsbemiddeling heb je maar één doel: kandidaten helpen aan een baan die bij hen past. Jij bent dé sparringpartner voor je collega’s: jij adviseert en overtuigt hen van de beste kandidaten.

Lees verder

Intercedent New Business

Als Intercedent New Business bij Westerduin Personeel in Ede zorg je ervoor dat er steeds meer kandidaten binnen de techniek, bouw, logistiek en het groen een werkplek vinden bij nieuwe klanten.

Lees verder

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent. Je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het vervullen van de vacatures én het aanvullen van het netwerk.

Lees verder