Zelfstandig assistent accountant

Wil je als assistent accountant graag werken bij een jong, ambitieus en innovatief accountantskantoor? DKL Accountants is actief vanuit Zwijndrecht en Amsterdam. Kwalitatief goede dienstverlening en persoonlijke benadering staan bij ons bovenaan. Voornamelijk actief binnen het MKB. Wil je onderdeel uitmaken van een gedreven team binnen de accountancy? Dan komen wij graag met jou in contact!

Lees verder

Kok

Ben jij een enthousiaste kok die begrijpt dat maaltijden de hoogtepunten zijn in de dag van onze cliënten? En vind je vers, kwaliteit en smaak vanzelfsprekende ingrediënten in het menu? Kom bij ons koken!

Lees verder

Verzorgende thuiszorg

Ben jij tactvol, cliëntgericht, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar? Heb je een diploma verzorgende-IG en houd je van improviseren? Kom dan werken in de thuiszorg!

Lees verder

Verzorgende (nachtdiensten)

Loop je stuk op steeds onregelmatig werken en agendaproblemen? Je kunt rust inbouwen door een periode alleen ’s nachts van waarde te zijn voor onze bewoners. Je werkt uitsluitend nachtdiensten conform het rooster dat ruim van tevoren bekend is.

Lees verder

Verzorgende of EVV’er – KSW

Wil jij graag mensen persoonlijk begeleiden en verzorgen? Draag je graag verantwoordelijkheid en ben je zelfstandig? Bekijk deze vacature om te zien of jij geschikt bent om als eerst verantwoordelijk verzorgende bij ons te komen werken!

Lees verder