Begeleider Ede

Ben jij die toegewijde begeleider? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw rol in ons team van begeleide woonvorm de Brug van Eleos!

Lees verder

Commercieel binnendienst medewerker

Ben jij commercieel, sociaal en proactief? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Als team zorg je ervoor dat onze klanten blij en tevreden zijn, elke dag weer een ontzettend gave uitdaging.
Word jij onze nieuwe collega?

Lees verder

Elektromonteur

Hier start je Kalkman carrière als elektromonteur!
Vandaag ga jij een boegschroef installeren. Appeltje eitje, want dit is echt voor jou weggelegd!

Lees verder

Monteur

Hier start je Kalkman carrière als monteur!
Als monteur scheepstechniek heb je een afwisselende baan die bestaat uit het oplossen van storingen en de laatste hand legt aan nieuwbouwinstallaties. Daarnaast sluit je de systemen elektrisch aan. Dit doe je in de werkplaats of aan boord van een schip.

Lees verder

Verpleegkundige

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verpleegkundige! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Lees verder

Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundigen zijn belangrijk! Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Lees verder

Kraamverzorgende

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard! 

Lees verder