Woonbegeleider voor bewoners die doof en blind zijn

We zijn op zoek naar begeleiders voor onze woningen waar mensen met een visuele, auditieve en verstandelijke beperking wonen. Wij investeren in jou door je mee te nemen in onze cursussen gericht op onze bewoners die doof en blind zijn, kom jij ons team versterken?

Lees verder

Groepsbegeleider beschermd wonen – ‘t Veerhuys

Als SPW-2 (ook wel groepsbegeleider genoemd) bied je ondersteuning aan deelnemers van 23 jaar en ouder die onvoldoende gebruik maken van gangbare mogelijkheden en/of zich in hun (primaire) leefomgeving niet staande kunnen houden. Ons doel is om de deelnemers zo goed mogelijk zelfstandig te laten deelnemen aan de maatschappij.

Lees verder

Verzorgende IG / Verpleegkundige

Als Verzorgende IG of Verpleegkundige aan de slag met mensen die zowel een somatische als een gedrags- en/of verslavingsproblemen hebben? Jij biedt hulp aan mensen die vaak buiten de reguliere hulp vallen.

Lees verder

Verzorgende IG

Als Verzorgende IG aan de slag bij een werkgever die zowel mensen een somatische als een gedrags- en/of verslavingsproblemen helpt? Wij bieden hulp aan mensen die vaak buiten de reguliere hulp vallen.

Lees verder

Secretaresse

Voor ons behandelcentrum ‘de fontein’ in Bosch en Duin zoeken wij een spontane secretaresse voor 20 uur per week!

Lees verder

Verzorgende IG

Gevraagd: extra handen in de zorg!
Wij kunnen extra handen nu heel goed gebruiken! Ben jij een verzorgende IG en op dit moment niet aan aan het werk?
Jij kunt ons nu goed helpen!

Lees verder

Begeleider

Als het begeleiden van mensen met psychische klachten jou op het lijf geschreven is, nodigen we je van harte uit te reageren op onze (tijdelijke) vacature bij begeleide woonvorm Siloam te Ede!

Lees verder