Verkoper/Klantadviseur Slapen

Vind jij persoonlijk contact en het geven van advies leuk? Zit customer service in jouw DNA? Deze starters functie is prima te combineren met een opleiding waarbij je je salesvaardigheden ontwikkelt in de retail.

Lees verder

Praktijkopleider

Om het leerproces van leerlingen en stagiaires in goede banen te leiden, zoeken we een praktijkopleider voor 12 – 16 uur per week. De functie van praktijkopleider is een nieuwe functie. Aan jou de uitdaging om deze op een effectieve en leuke manier in te vullen. Is dit iets voor jou? Stuur je sollicitatie uiterlijk 24 april

Lees verder

Helpende

d’ Amandelhof in Capelle a/d IJssel is op zoek naar een enthousiaste collega. Ben jij de Helpende die bij zoeken? We heten je graag welkom!

Lees verder

Verzorgende IG

Heb je interesse in deze goedbetaalde bijbaan waarin je als Flexmedewerker Zorg handelingen op Verzorgende IG (VIG) niveau 3 uitvoert en waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer.

Lees verder

Gastvrouw

Wil je graag werken in een zorginstelling waarin er nog écht tijd is voor cliënten? Kom dan als Gastvrouw werken in Woonzorgcentrum Edelweiss!

Lees verder

Flexpool medewerker stichting Zuidwester

Voor onze flexpool zijn wij op zoek naar (ondersteunend) medewerkers voor onze woonlocaties, dagbestedingslocaties en de nachtdienst ter ondersteuning en begeleiding van onze cliënten met een (ernstig) meervoudige beperking en/of moeilijk verstaanbaar gedrag.

Lees verder