Verzorgende thuiszorg

Ben jij tactvol, cliëntgericht, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar? Heb je een diploma verzorgende-IG en houd je van improviseren? Kom dan werken in de thuiszorg!

Lees verder

Verzorgende IG

Waardeburgh zoekt medewerkers met hart voor onze cliënten. Voor onze zorgcentra als de wijkverpleging zoeken wij verzorgenden voor meerdere uren per week. Ben jij die collega die wij zoeken?

Lees verder

Helpende

Ben jij de collega die onze cliënten de helpende hand biedt waar deze dit zelf niet meer kan?

Lees verder

Flex-woonbegeleider

Als woonbegeleider vanuit de flexpool speel je een belangrijke rol in de invulling van een zinvolle dag van de cliënt, met name op onze NAH woongroepen in Bilthoven.

Lees verder

Verpleegkundige

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verpleegkundige! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Lees verder

Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundigen zijn belangrijk! Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Lees verder

Kraamverzorgende

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard! 

Lees verder