Begeleider Gehandicaptenzorg (VB/MVG)

In Driebergen zijn we op zoek naar een enthousiaste gehandicaptenbegeleider (uren in overleg). Heb jij een stevige en stabiele persoonlijkheid en ben je een echte meebouwer? Lees dan snel verder!

Lees verder

Lesassistent/surveillant

Laagdrempelig kennismaken in de functie als lesassistent/surveillant. Je zorgt ervoor dat lessen van afwezige docenten worden waargenomen door met leerlingen te werken aan de opgegeven taak. Je hoeft geen nieuwe kennis over te dragen, maar je moet de leerlingen wel aan het werk zetten en houden.

Lees verder

Verpleegkundige

Wij zoeken een zelfstandige verpleegkundige die beschikt over empathisch vermogen en durft door te pakken. Je hebt oog voor de ouder wordende cliënt, signaleert en informeert verschillende collega’s.

Lees verder

Verzorgende IG

Wij zoeken een verzorgende IG die verantwoordelijkheid kan nemen rondom de zorg en het begeleiden van de cliënt. Je rapporteert en signaleert de wensen en verlangens van de cliënt.

Lees verder

Verzorgende IG – MBO Verpleegkundige

Heb jij zin om in de wijkverpleging ervaring op te doen en ons team te komen versterken?
Team Buurtzorg Krabbendijke is op zoek naar en student verpleegkunde, een gediplomeerde verzorgende IG of verpleegkundige die enthousiast is en hart heeft voor het werk.

Lees verder

Verzorgende IG

Je zet jouw talenten in om de Thuiszorg in Veenendaal verder te ontwikkelen. Je bouwt contacten op in de wijk en onderhoudt deze. Je ondersteunt het team en neemt hen mee in de te leveren zorg. Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan snel!

Lees verder

Verpleegkundige

Je zet jouw talenten in om de Thuiszorg in Veenendaal verder te ontwikkelen. Je kan voor een groot deel, samen met je collega’s zelf invulling geven aan de professionalisering en uitbreiding van het team. Je bouwt contacten op in de wijk en onderhoudt deze. Je ondersteunt het team en neemt hen mee in de te leveren zorg. Heb jij zin in deze uitdaging? Kom dan bij ons werken!

Lees verder

Verzorgende IG

Ben jij de verzorgende IG die graag wil werken in De Meent? Kan jij de verantwoordelijkheid nemen rondom de zorg en het begeleiden van onze cliënten? Solliciteer dan snel!

Lees verder

Verpleegkundige

Wij zoeken een zelfstandige verpleegkundige die beschikt over empathisch vermogen en durft door te pakken. Je hebt oog voor de ouder wordende cliënt, signaleert en informeert verschillende collega’s. Past deze omschrijving bij jou? Kom dan snel werken bij Charim!

Lees verder