Traineeship Salarisadministratie

Heb jij (bijna) je MBO4 opleiding afgerond en sta je aan de start van je carrière? Beschik jij over een frisse kijk op cijfers en wil je opgeleid worden tot volwaardig salarisprofessional? Maak werk van je ontwikkeling, neem deel aan het Traineeship Salarisadministratie en groei met ons mee! Samen komen we verder.

Lees verder

Assistent Accountant

Cijfers en organisaties hebben altijd al je interesse. Nóg meer boeit jou het verhaal achter die cijfers. Wil je graag HBO Accountancy gaan studeren en kan je niet wachten om, naast het volgen van colleges, relevante werkervaring op te doen? Solliciteer op de functie van Assistent Accountant! Samen willen we verder komen.

Lees verder

(Fiets) Monteur

In de functie van monteur vervul je een belangrijke rol binnen Dikkenberg tweewielers.
Jij begrijpt dat er méér nodig is dan technische kennis om succesvol te zijn. Jij ziet iedere reparatie, schade of garantie-issue weer als een nieuwe uitdaging.

Lees verder

Verkoopadviseur

Krijg jij energie van het gesprekken voeren met klanten en heb jij een passie voor fietsen of techniek? Weet jij te achterhalen wat een klant zoekt en vind je het leuk om hen aan jou te binden? soliciteer dan door te mailen of stuur een whatsapp naar 0612944904.

Lees verder

Verkoopadviseur

Wij openen een nieuwe keukenshowroom in Berkel en Rodenrijs. Wil jij vanaf het eerste moment betrokken zijn bij het opzetten van deze vestiging? En wil je daarna op een transparante en eerlijke manier klanten adviseren bij de aankoop van een nieuwe keuken? In één van de modernste en mooiste keukenshowrooms van West-Nederland? Kom dan ons enthousiaste verkoopteam versterken als Verkoopadviseur! (een opleiding is mogelijk)

Lees verder

Gastvrouw / Receptioniste

Wil jij werken in een gloednieuwe keukenshowroom in de regio Rotterdam? En zie jij het als een uitdaging om showroombezoekers op een 9+ niveau te ontvangen en te verzorgen tijdens hun bezoek? Wij zoeken een enthousiaste Gastvrouw / Receptioniste, voor minimaal 3 dagen per week.

Lees verder