Medewerker Bedrijfsbureau

Werken op een verkoop binnendienst? Kom ons team versterken! Wegens vertrek van één van onze collega’s hebben wij een vacature. Geen ervaring, een beetje of heel ervaren? Reageer!

Lees verder

Junior secretaresse

Als jij blij wordt van klantcontact, ontzorgen en samenwerken in een gedreven en gezellig team, solliciteer dan direct!

Lees verder

Junior Accountmanager

Nieuwe relaties, onderweg, scoren, een hip en veelbelovend platform. Zijn dat termen waar jij energie van krijgt? Wil jij ervaring opdoen in het onboarden van nieuwe relaties en wordt je blij van enthousiaste klanten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees verder

Bedrijfsadministateur/ Junior Assistent-Accountant

FusionColors is een bedrijf dat planten arrangementen ontwikkeld, verkoopt, maakt en verpakt voor diverse klanten in binnen en buitenland. Wij zoeken voor ons familiebedrijf een administratief medewerker voor de volledige administratie van verschillende Bv’s. Ben jij gezellig, accuraat, assertief en flexibel kom dan ons team versterken en solliciteer naar deze functie.

Lees verder

Administrateur m/v

Bieden cijfers geen geheimen voor jou? Beschik je over een administratieve achtergrond qua opleiding en/of ervaring, woonachting in Renswoude of omgeving en ben je op weekbasis 24 tot 32uur (in overleg) beschikbaar?

Lees verder

Secretaresse

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke fulltime baan. Je werkt in een hecht en gedreven team met enthousiaste collega’s die dagelijks het beste voor onze klanten willen bereiken.
Interesse? Stuur je motivatie en cv naar sam@wisse.nl! Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 078-6840292.

Lees verder