Verkoop binnendienst

Ben jij een commerciële doorzetter, ga je multitasken niet uit de weg en ben jij het er mee eens dat de verkoop begint bij “Nee”? Kom dan eens onze bonenkoffie proeven!

Lees verder

Service engineer

Word jij blij van de combinatie techniek, IT en commercie? Dan is deze baan als Service Engineer jou op het lijf geschreven.

Lees verder

Accountmanager Projectinrichting

Vind jij de kernwaarden “strijder, puur en optimistisch” bij jezelf terug? Kom dan eens onze bonenkoffie proeven. We gaan graag het gesprek met je aan voor uitbreiding van onze afdeling met kantoor- en projectinrichting.

Lees verder

Verkoopadviseur in Berkel en Rodenrijs

Wij openen een nieuwe keukenshowroom in Berkel en Rodenrijs. Wil jij vanaf het eerste moment betrokken zijn bij het opzetten van deze vestiging? En wil je daarna op een transparante en eerlijke manier klanten adviseren bij de aankoop van een nieuwe keuken? In één van de modernste en mooiste keukenshowrooms van West-Nederland? Kom dan ons enthousiaste verkoopteam versterken als Verkoopadviseur! (een opleiding is mogelijk)

Lees verder

COMMERCIEEL BINNENDIENST MEDEWERKER

@ TELEFOON AANNAME EN AFHANDELING
@ KLANT- EN ARTIKELBEHEER
@ ADMINISTRATIEVE TAKEN
@ CONTACT MET ORGANISATIES
@ ONDERSTEUNING BUITENDIENST
@ GOEDEREN AFHANDELING BINNENKOMEND
@ PAKKETTEN VERZENDKLAAR MAKEN
@ NIEUWSBRIEVEN VERSTUREN / SOCIAL MEDIA + WEBSITE
@ DIVERSE WERKZAAMHEDEN

Lees verder

Verkoopadviseur in Kesteren

Wil jij op een transparante en eerlijke manier klanten adviseren bij de aankoop van een nieuwe keuken? In één van de modernste en ruimste keukenshowrooms van Midden-Nederland? Kom dan ons enthousiaste verkoopteam versterken als Verkoopadviseur! (een opleiding is mogelijk)

Lees verder

Inside Sales

3M is looking for Inside Sales Representatives (3) for different markets in the Benelux.

Lees verder