(junior) Accountmanager Zuid-Nederland

Als (junior) accountmanager zorg je dat je de juiste mensen spreekt. Je bent gemotiveerd en bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de omzet en de marge.

Lees verder

Administratief medewerker

Ter versterking van ons team zoeken wij een administratief medewerker. Heb jij iets met rekenen en cijfers? Solliciteer dan naar deze functie!

Lees verder

(junior) Accountmanager Zuid-Holland en Noord-Holland

Als (junior) accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de omzet en de marge. Door je goede netwerk skills trek jij je nieuwe klanten aan maar ook huidige klanten bezoek je regelmatig. Je overtreft verwachtingen van de klant. Je bent gemotiveerd en bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt.

Lees verder

Administratief Medewerker

Heb jij door studie of met enige werkervaring affiniteit met financiële administraties? Ben je nauwkeurig en zorg jij dat alle cijfers kloppen? Welkom bij Van Ree Accountants! Jij bent de administratieve topper die wij zoeken! Lees snel verder en solliciteer!

Lees verder

Verkoopadviseur

In onze mooie en moderne showroom in Utrecht adviseer jij klanten over hun nieuwe keuken. Dit doe je op een eerlijke, oprechte en transparante manier. Zodat klanten in alle rust hun keuken kunnen samenstellen en met vertrouwen hun handtekening zetten. Ook na de aankoop blijf jij het aanspreekpunt voor klanten. Ervaring in (keuken)verkoop is niet vereist.

Lees verder

Technisch Verkoopadviseur

Ben jij een technisch verkoopadviseur in hart en nieren en op zoek naar een leuke en uitdagende advies-functie? Dan is deze vacature van Haardenexpert iets voor jou!

Als adviseur haarden en kachels bij Haardenexpert werk je met veel plezier voor gewaardeerde klanten uit heel Nederland. Je komt te werken in Rijssen waar je naast je eigen kantoorruimte de beschikking hebt over een luxe showroom.

Lees verder

Verkoopadviseur

Wil jij op een eerlijke en transparante wijze mensen adviseren bij de aankoop van hun keuken? Bij een groeiend familiebedrijf, waar werkplezier centraal staat? Kom dan ons enthousiaste verkoopteam versterken als (junior) Verkoopadviseur!

Lees verder

Verkoopadviseur

Wil jij op een transparante en eerlijke manier klanten adviseren bij de aankoop van een nieuwe keuken? In één van de modernste en ruimste keukenshowrooms van Midden-Nederland? Kom dan ons enthousiaste verkoopteam versterken als Verkoopadviseur! (een opleiding is mogelijk)

Lees verder

Assistent Accountant

Hebben cijfers en organisaties jouw interesse? Boeit jou nóg meer het verhaal achter die cijfers? Start als assistent accountant bij Van Ree Accountants en krijg volop de mogelijkheden om te ontwikkelen tot volwaardig accountant!

Lees verder