Secretaresse

Multitaskers opgelet! Krijg jij energie van elke dag meerdere ballen in de lucht houden? En tegelijkertijd met iedereen, zowel klanten als collega’s, in contact te staan? Zie jij de uitdaging in de combinatie van secretariële en administratieve werkzaamheden en zit ontzorgen in je DNA? Dan is deze functie van Secretarieel- Administratief Medewerker wellicht iets voor jou! Lees snel verder.

Lees verder

Orderverwerker in Kesteren

Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Een correcte verwerking van de orders en goed contact tijdens het besteltraject wordt vaak genoemd. Als orderverwerker streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

Lees verder

Keukenadviseur in Utrecht

In onze mooie en moderne showroom in Utrecht adviseer jij klanten over hun nieuwe keuken. Dit doe je op een eerlijke, oprechte en transparante manier. Zodat klanten in alle rust hun keuken kunnen samenstellen en met vertrouwen hun handtekening zetten. Ook na de aankoop blijf jij het aanspreekpunt voor klanten. Ervaring in (keuken)verkoop is niet vereist.

Lees verder

Bemiddelingsmedewerker

KORELON Christelijke Gastouderopvang zoekt twee nieuwe bemiddelingsmedewerkers voor de regio’s.
– Betuwe, Vijfherenlanden, Gorinchem en Noord-Brabant
– Zuid-Holland en Rotterdam-Noord (vanaf ongeveer Nieuwegein t/m Rotterdam-Noord)
Kijk voor meer informatie op onze website https://www.korelon.nl/over-ons/vacatures/
Beide parttime regio’s (16-20 uur)mogen worden gecombineerd tot een fulltime functie

Lees verder

Junior verkoper | BBL

Hou jij ervan om te verkopen? En ben jij pas tevreden als de klant dit ook is? Dan is dit net wat voor jou. Als junior verkoper weet jij samen met je ervaren collega’s de behoefte van de klant te ontdekken en vervolgens onze producten aan hem te verkopen.

Lees verder