Allround medewerker administratief / verkoop

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van vloeren PVC, laminaat, tapijt en houten vloeren.
Kwaliteit en vriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ben jij die duizendpoot die van aanpakken weet en als eerste aanspreekpunt het visitekaartje van ons bedrijf is? Dan willen wij graag met jou in contact komen!

Lees verder

Ervaren verkoopleider keukens

Ben jij een echte verkoper, maar daarnaast ook een adviseur die graag klanten van a tot z begeleid bij de aankoop van een keuken? Zorg je ervoor dat klanten ons beoordelen met 5 sterren? Is jouw passie het verkopen van prachtige keukens? Dan zoeken we jou als ervaren VERKOOPLEIDER!

Lees verder

Zwembadbouwer

Heb jij kennis van de bouw? Hou je van de kleinere klussen? Wordt jij de specialist in zwembaden? Krijg nu een vaste baan als zwembadbouwer bij Waterwel!

Lees verder

Beregeningsmonteur

Werk jij graag in exclusieve tuinen? Haal jij je energie uit de aanleg? Wil je een vaste baan? Wordt nu beregeningsmonteur bij Waterwel in Renswoude!

Lees verder

Ervaren keukenadviseur/-verkoper

Ben jij een echte verkoper, maar daarnaast ook een adviseur die graag klanten van a tot z begeleid bij de aankoop van een keuken? Zorg je ervoor dat klanten ons beoordelen met 5 sterren? Is jouw passie het verkopen van prachtige keukens? Dan zoeken we jou als ervaren VERKOPER!

Lees verder