Beregeningsmonteur

Werk jij graag in exclusieve tuinen? Haal jij je energie uit de aanleg? Wil je een vaste baan? Wordt nu beregeningsmonteur bij Waterwel in Renswoude!

Lees verder

Zwembadbouwer

Heb jij kennis van de bouw? Hou je van de kleinere klussen? Wordt jij de specialist in zwembaden? Krijg nu een vaste baan als zwembadbouwer bij Waterwel!

Lees verder

Servicemonteur zwembaden

Als servicemonteur bij Waterwel ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van de storingen. Je werkt elke dag met de elektrotechnische installaties bij de klant op locatie. Ook hebben de zwembaden van tegenwoordig domotica in het systeem. Het is dus handig als je hier ook enige ervaring in hebt. Verder ben je veel op weg met je servicebus, een rijbewijs is dus wel een vereiste.

Lees verder

Gastvrouw / Receptioniste

Wil jij werken in een gloednieuwe keukenshowroom in de regio Rotterdam? En zie jij het als een uitdaging om showroombezoekers op een 9+ niveau te ontvangen en te verzorgen tijdens hun bezoek? Wij zoeken een enthousiaste Gastvrouw / Receptioniste, voor minimaal 3 dagen per week.

Lees verder

Allround medewerker administratief / verkoop

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van vloeren PVC, laminaat, tapijt en houten vloeren.
Kwaliteit en vriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ben jij die duizendpoot die van aanpakken weet en als eerste aanspreekpunt het visitekaartje van ons bedrijf is? Dan willen wij graag met jou in contact komen!

Lees verder