Engineer/Tekenaar

Wij zoeken een engineer / tekenaar die er voor zorgt dat het werk van zijn collega’s vlekkeloos kan verlopen.

Lees verder

Logistiek medewerker

Tijdens het gehele proces van levering, opslag en verzending ben je verantwoordelijk voor het juiste verloop van processen. Is deze functie wat voor jou? Klik dan hier!

Lees verder

(Junior) cliëntadviseur / assistent-accountant

Ga jij de uitdaging aan? Wil je niet op een groot kantoor werken, maar kies je bewust voor het MKB? Ben je ondernemend, enthousiast en wil jij je verder ontwikkelen? Dan zit je goed bij Vacura Accountants! Solliciteer op de vacature (junior) Cliëntadviseur / assistent-accountant. Gewoon doen!

Lees verder

Junior Secretaresse

Ben jij een doortastend persoon, die op een vriendelijke wijze verbinding zoekt met collega’s en klanten? Dan is deze vacature van junior secretaresse zeker iets voor jou!

Lees verder

Keukenverkoper

Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als keukenverkoper? Dan horen wij graag van jou!

Lees verder

Orderverwerker in Kesteren

Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Een correcte verwerking van de orders en goed contact tijdens het besteltraject wordt vaak genoemd. Als orderverwerker streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

Lees verder

Keukenverkoper

Wil jij op een eerlijke en transparante wijze mensen adviseren bij de aankoop van hun keuken? Bij een groeiend familiebedrijf, waar werkplezier centraal staat? Kom dan ons enthousiaste verkoopteam versterken als (junior) Keukenverkoper!

Lees verder

Administratief medewerker

Een mooie baan die goed aansluit bij je opleiding. Onze medewerkers die dezelfde opleiding gedaan hebben werken al jaren met veel plezier bij ons op kantoor. Veel afwisseling en zelfstandigheid.

Lees verder

Secretaresse

Vacature secretaresse bij Alfa Accountants en Adviseurs in de gemeente
Neder-Betuwe (Dodewaard)
Heeft u vragen neem dan gerust met ons contact op telefoon 088-2531750

Lees verder