Secretaresse

Multitaskers opgelet! Krijg jij energie van elke dag meerdere ballen in de lucht houden? En tegelijkertijd met iedereen, zowel klanten als collega’s, in contact te staan? Zie jij de uitdaging in de combinatie van secretariële en administratieve werkzaamheden en zit ontzorgen in je DNA? Dan is deze functie van Secretarieel- Administratief Medewerker wellicht iets voor jou! Lees snel verder.

Lees verder

Orderverwerker in Kesteren

Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Een correcte verwerking van de orders en goed contact tijdens het besteltraject wordt vaak genoemd. Als orderverwerker streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

Lees verder

Lesassistent/surveillant

Laagdrempelig kennismaken in de functie als lesassistent/surveillant. Je zorgt ervoor dat lessen van afwezige docenten worden waargenomen door met leerlingen te werken aan de opgegeven taak. Je hoeft geen nieuwe kennis over te dragen, maar je moet de leerlingen wel aan het werk zetten en houden.

Lees verder

Secretaresse

Wil je werken bij de betere werkgever van de Alblasserwaard? En ben jij de Secretaresse die we zoeken? Solliciteer dan direct!

Lees verder

Medewerkers BSO

BijdeHandjes opent 2 september a.s. een BSO in de Johannes Calvijnschool. Wij kijken er naar uit om kinderen een leuke tijd na school te laten beleven! Daarvoor zoeken wij twee enthousiaste BSO collega’s die het leuk vinden om met kinderen allerlei activiteiten te ondernemen. De BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 15.15 tot 18.00 uur.

Lees verder

Bemiddelingsmedewerker

KORELON Christelijke Gastouderopvang zoekt twee nieuwe bemiddelingsmedewerkers voor de regio’s.
– Betuwe, Vijfherenlanden, Gorinchem en Noord-Brabant
– Zuid-Holland en Rotterdam-Noord (vanaf ongeveer Nieuwegein t/m Rotterdam-Noord)
Kijk voor meer informatie op onze website https://www.korelon.nl/over-ons/vacatures/
Beide parttime regio’s (16-20 uur)mogen worden gecombineerd tot een fulltime functie

Lees verder