Verkoper Binnendienst – Starter/Junior

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze starter/junior die voor ons aan de slag gaat als Verkoper Binnendienst! Je wordt intern opgeleid en er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Lees verder

Intercedent New Business

Wil jij werken bij een ondernemende en jonge organisatie binnen de arbeidsbemiddeling? Westerduin Personeel in Nieuwegein is op zoek naar een nieuwe collega Intercedent New Business.

Lees verder

Intercedent New Business

Wil jij werken bij een jong en ondernemend bedrijf binnen de arbeidsbemiddeling? voor onze vestiging in Gorinchem zijn wij op zoek naar een vierde teamlid die met veel enthousiasme en ondernemerschap nieuwe klanten gaat benaderen en bezoeken.

Lees verder

Recruiter

Als Recruiter bij Westerduin Personeelsbemiddeling heb je maar één doel: kandidaten helpen aan een baan die bij hen past. Jij bent dé sparringpartner voor je collega’s: jij adviseert en overtuigt hen van de beste kandidaten.

Lees verder

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent. Je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het vervullen van de vacatures én het aanvullen van het netwerk.

Lees verder

Junior Fullstack C# developer

Jump is op zoek naar junior C# developers die software ontwikkelen voor geweldige klantprojecten zoals voor de Koninklijke Luchtmacht. Het team is jong en energiek en bestaat uit ervaren ontwikkelaars, innovators en ondernemers. Maak jij de wereld een beetje mooier met goede technische oplossingen?

Lees verder

Medewerker marketing en communicatie

MisterSales groeit hard. Daarom zijn wij op zoek naar een parttime Marketeer. In deze functie haal je de parel van MisterSales naar boven en weet je deze als geen ander te positioneren in de markt.

Lees verder