W-monteur

Ben je een monteur en ben je op zoek naar een afwisselende en leuke werkplek in de installatietechniek? Houd je van veel afwisseling en uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Elektromonteur

Ben je een monteur en ben je op zoek naar een afwisselende en leuke werkplek in de installatietechniek? Houd je van veel afwisseling en uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Allround systeembeheerder ICT

Als allround systeembeheerder binnen het trotse ICT-team ben je constant bezig met het optimaliseren van de ondersteunende ICT-middelen voor jouw collega’s. Samen met een enthousiast team ben jij de drijvende kracht binnen onze ICT-afdeling, waar de komende jaren volop wordt ingezet op de digitale transformatie en het toepassen van innovatieve ICT oplossingen die eraan bijdragen voorop te lopen met technologieën.

Lees verder

Engineer installatietechniek

Wil jij ook technische installaties goed en energiezuinig laten functioneren en wil jij elke dag met voldoening op je werk terugkijken? Dat kan! Wij hebben een passie voor duurzame installaties die wij graag met jou delen.

Als Engineer installaties bij DWA is geen dag hetzelfde. Samen met het projectteam houd je je bezig met de engineeringswerkzaamheden en het verbeteren van gebouwgebonden werktuigkundige installaties in de bestaande bouw.

Lees verder

Aupair

Jong Nederlands gezin, op zoek naar een enthousiaste aupair vanaf midden/eind augustus 2019.
Kent, ten zuiden van Londen, Engeland.

Lees verder

Junior Boekhoudkundig Medewerker

Als boekhoudkundig medewerker werk je in een team van 12 naaste collega’s. Daar omheen bevindt zich een groep van ongeveer 70 collega’s. Met elkaar bieden we diensten op het gebied van ‘mens, werk en organisatie’.

Lees verder

Recruitment Consultant

Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze organisatie. Op dit moment werken we met zo’n 70 collega’s die allemaal op hun eigen expertisegebied actief zijn.

Lees verder