Productiemedewerker / Robotoperator

Heb je interesse in metaalbewerking en daarnaast technisch inzicht? Werk je graag met je handen en kom je veel in de buitenlucht? Bekijk dan onze vacature voor Productiemedewerker / Robotoperator en reageer snel!

Lees verder

Verkoopmedewerker

Voor ons filiaal in Oud Beijerland zijn wij opzoek naar een enthousiaste BBL-verkoopmedewerker om ons team te versterken!

Lees verder

Werkvoorbereider Infra/Civiel

Werkvoorbereider civiel/infra bij RvB Groep. Een afwisselende en uitdagende functie voor infraprojecten. Je wordt onderdeel van een hecht team met een ‘hands-on’ mentaliteit. Opdrachtgevers in logistiek, retail, overheid, recycling, chemie, enz. Welkom bij RvB!

Lees verder

Medewerker Goudse jongerenopvang

Vanaf juli komt er bij de Goudse Jongeren Opvang een vacature vrij voor 16 uur. De GJO is een samenwerking tussen Kwintes, het Leger des Heils en Eleos. Vanuit elke organisatie werken er één of twee medewerkers op de opvang. Iets voor jou?

Lees verder

Verpleegkundige

Wij zoeken een zelfstandige verpleegkundige die beschikt over empathisch vermogen en durft door te pakken. Je hebt oog voor de ouder wordende cliënt, signaleert en informeert verschillende collega’s.

Lees verder

Verzorgende IG – MBO Verpleegkundige

Heb jij zin om in de wijkverpleging ervaring op te doen en ons team te komen versterken?
Team Buurtzorg Krabbendijke is op zoek naar en student verpleegkunde, een gediplomeerde verzorgende IG of verpleegkundige die enthousiast is en hart heeft voor het werk.

Lees verder