Verkoopadviseur (ervaren / junior)

In onze mooie en moderne showroom in Haarlem adviseer jij klanten over hun nieuwe keuken. Dit doe je op een eerlijke, oprechte en transparante manier. Zodat klanten in alle rust hun keuken kunnen samenstellen en met vertrouwen hun handtekening zetten. Ook na de aankoop blijf jij het aanspreekpunt voor klanten. Ervaring in (keuken)verkoop is niet vereist.

Lees verder

Verkoopadviseur (ervaren / junior)

In onze mooie en moderne showroom in Utrecht adviseer jij klanten over hun nieuwe keuken. Dit doe je op een eerlijke, oprechte en transparante manier. Zodat klanten in alle rust hun keuken kunnen samenstellen en met vertrouwen hun handtekening zetten. Ook na de aankoop blijf jij het aanspreekpunt voor klanten. Ervaring in (keuken)verkoop is niet vereist.

Lees verder

Secretarieel medewerker

Ben jij een organisatietalent? Het Ds. G.H. Kerstencentrum (KOC) in Veenendaal zoekt een veelzijdige en dienstbare SECRETARIEEL MEDEWERKER. Bij voorkeur fulltime, maar parttime is bespreekbaar. Ben of ken jij een geschikte kandidaat? Ontdek wat deze prachtige functie inhoudt.

Lees verder

Backoffice & Support Medewerker

Krijg jij er energie van om alles goed te regelen voor de ander en wil jij je daarnaast verder ontwikkelen in het ontzorgen en procesverbetering? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Lees verder