Zelfstandig assistent accountant

Wil je als assistent accountant graag werken bij een jong, ambitieus en innovatief accountantskantoor? DKL Accountants is actief vanuit Zwijndrecht en Amsterdam. Kwalitatief goede dienstverlening en persoonlijke benadering staan bij ons bovenaan. Voornamelijk actief binnen het MKB. Wil je onderdeel uitmaken van een gedreven team binnen de accountancy? Dan komen wij graag met jou in contact!

Lees verder

Verpleegkundige

Ben jij die zelfstandige verpleegkundige die het leuk vindt kennis te delen met anderen? Stel jij jezelf graag professioneel op, hecht je aan kwaliteit en heb je een diploma Verpleegkunde op minimaal niveau 4? Kom werken op de afdeling Verzorgd Wonen!

Lees verder

Supportmedewerker Van Essen ICT

Wij zoeken een systeembeheerder die begrijpt dat communicatie onderdeel is van een goede oplossing. In deze rol beheer je netwerken proactief. Dit doe je voor klanten in verschillende branches en sectoren.

Lees verder

Verzorgende thuiszorg

Ligt jouw hart bij het zorgen voor kwetsbare ouderen in onze maatschappij? Wil jij werken in een hecht, enthousiast thuiszorgteam met weinig reistijd? Vind je het prettig om vooral korte diensten te werken in de ochtend en heb je een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je bent van harte welkom om een dienst mee te lopen!

Lees verder

Kok

Ben jij een enthousiaste kok die begrijpt dat maaltijden de hoogtepunten zijn in de dag van onze cliënten? En vind je vers, kwaliteit en smaak vanzelfsprekende ingrediënten in het menu? Kom bij ons koken!

Lees verder

Accountmanager

Jouw commerciële talenten optimaal benutten bij een jong en dynamisch bedrijf!? Durf jij de uitdaging aan?

Lees verder