Management assistent

Een relatief korte werkweek hebben en toch van belangrijke waarde zijn. Dat is in feite de samenvatting van werken als managementassistent bij RST Zorgverleners. Jouw functioneren heeft impact in het hart van de organisatie.

Lees verder

Beregeningsmonteur

Werk jij graag in exclusieve tuinen? Haal jij je energie uit de aanleg? Wil je een vaste baan? Wordt nu beregeningsmonteur bij Waterwel in Renswoude!

Lees verder

Zwembadbouwer

Heb jij kennis van de bouw? Hou je van de kleinere klussen? Wordt jij de specialist in zwembaden? Krijg nu een vaste baan als zwembadbouwer bij Waterwel!

Lees verder

Servicemonteur zwembaden

Als servicemonteur bij Waterwel ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van de storingen. Je werkt elke dag met de elektrotechnische installaties bij de klant op locatie. Ook hebben de zwembaden van tegenwoordig domotica in het systeem. Het is dus handig als je hier ook enige ervaring in hebt. Verder ben je veel op weg met je servicebus, een rijbewijs is dus wel een vereiste.

Lees verder

Verzorgende IG – MBO / HBO Verpleegkundige

Heb jij zin om in de wijkverpleging ervaring op te doen en ons team te komen versterken?
Team Buurtzorg Krabbendijke is op zoek naar een gediplomeerde verzorgende IG of verpleegkundige die enthousiast is en hart heeft voor het werk.

Lees verder