Productiemedewerker / Robotoperator

Heb je interesse in metaalbewerking en daarnaast technisch inzicht? Werk je graag met je handen en kom je veel in de buitenlucht? Bekijk dan onze vacature voor Productiemedewerker / Robotoperator en reageer snel!

Lees verder

Verkoopmedewerker

Voor ons filiaal in Oud Beijerland zijn wij opzoek naar een enthousiaste BBL-verkoopmedewerker om ons team te versterken!

Lees verder

Werkvoorbereider Infra/Civiel

Werkvoorbereider civiel/infra bij RvB Groep. Een afwisselende en uitdagende functie voor infraprojecten. Je wordt onderdeel van een hecht team met een ‘hands-on’ mentaliteit. Opdrachtgevers in logistiek, retail, overheid, recycling, chemie, enz. Welkom bij RvB!

Lees verder

Lesassistent/surveillant

Laagdrempelig kennismaken in de functie als lesassistent/surveillant. Je zorgt ervoor dat lessen van afwezige docenten worden waargenomen door met leerlingen te werken aan de opgegeven taak. Je hoeft geen nieuwe kennis over te dragen, maar je moet de leerlingen wel aan het werk zetten en houden.

Lees verder

EVV’er (Verzorgd Wonen)

Houd je van het contact met ouderen en kun je zelfstandig werken? Kom werken als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende bij d’Amandelhof in Capelle aan den IJssel!

Lees verder

Activiteitenbegeleider

Als activiteitenbegeleider draag je zorg voor de dagactivering van de cliënten in de gezamenlijke huiskamer van de afdelingen. Dit kan in groepsverband zijn of individueel. Word jij hier enthousiast van? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we snel kennismaken!

Lees verder

Verzorgende IG

Wij zoeken een verzorgende IG die verantwoordelijkheid kan nemen rondom de zorg en het begeleiden van de cliënt. Je rapporteert en signaleert de wensen en verlangens van de cliënt.

Lees verder