Medewerker servicedesk

Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als medewerker servicedesk? Dan horen wij graag van jou!

Lees verder

Keukenverkoper

Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als keukenverkoper? Dan horen wij graag van jou!

Lees verder

Sanitair verkoper

Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als sanitairverkoper? Dan horen wij graag van jou!

Lees verder

Verzorgende thuiszorg

Ben jij die enthousiaste verzorgende die ons sterke team van de thuiszorg komt versterken? Bekijk deze vacature om te zien of dit iets voor jou is.

Lees verder

Supportmedewerker Van Essen ICT

Wij zoeken een systeembeheerder die begrijpt dat communicatie onderdeel is van een goede oplossing. In deze rol beheer je netwerken proactief. Dit doe je voor klanten in verschillende branches en sectoren.

Lees verder

Verzorgende

Je hebt je mbo-opleiding Verzorgende afgerond en de banen zijn voor jou voor het oprapen. Keuze genoeg! Of misschien ben je al wat ouder en sta je op het punt je ‘oude vak’ weer op te pakken. Hoe dan ook, je bent meer dan welkom om onze bewoners de best mogelijke zorg te geven in een omgeving waar zingeving ook van betekenis is.

Lees verder

Verzorgende thuiszorg

Ben jij tactvol, cliëntgericht, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar? Heb je een diploma verzorgende-IG? Dan heet het gezellige, professionele, kleine thuiszorgteam van Rehoboth je welkom!

Lees verder

Verzorgende thuiszorg

Ben jij tactvol, cliëntgericht, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar? Heb je een diploma verzorgende-IG en houd je van improviseren? Kom dan werken in de thuiszorg!

Lees verder