Verzorgende IG

Ligt jouw hart in de zorg? Kies dan voor deze baan als Verzorgende IG! Je werkt met een fijn team aan cliëntgerichte zorg waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Lees verder

(junior) Projectcoördinator infra

Zorg jij ervoor dat alle voorbereidingen voor onze projecten goed verlopen? Ben je oplossingsgericht en proactief? Voor De Jong Infrastructuur zijn wij op zoek naar een (junior) projectcoördinator infra!

Lees verder

Reservisten

MEDEWERKERS RESERVISTENPOOL HET ANKER EN AVONDRUST (Kesteren en Opheusden)
De zorg voor onze ouderen moet ook tijdens de Coronaperiode
gewaarborgd blijven. Help je mee?

Lees verder

Verzorgende IG

Ben jij een gedreven, energieke zorgprofessional die ervaring in de zorg
heeft en dit graag inzet voor persoonsgerichte zorg van hoge kwaliteit? Wil je aan de slag als Verzorgende IG bij zorgcentrum Anker?

Lees verder

E-monteur

Leg jij de lat hoog en streef jij naar het allerbeste? Wil jij voor een unieke installateur werken met veel doorgroei en opleidings-mogelijkheden? Dan is deze vacature geknipt voor jou!

Lees verder

Kraamverzorgende

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard! 

Lees verder

Medewerker ICT Servicedesk

Ben jij onze nieuwe applicatiebeheerder, maar ben je nog bezig met je persoonlijke ontwikkeling op het vakgebied van ICT? Geen probleem! Groei binnen onze organisatie door van medewerker ICT servicedesk naar applicatiebeheerder!

Lees verder

Activiteitenbegeleider

Zin in een baan waarin elke dag boordevol gezelligheid en leuke activiteiten is? Word activiteitenbegeleider bij RST Zorgverleners!

Lees verder