Machinebouwer

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als machinebouwer? Wil je meebouwen aan onze mooiste machines die wereldwijd verkocht worden? Hoeflon in Barneveld zoekt een gedreven machinebouwer.

Lees verder

Monteur Technische Dienst

Het ‘koelste bedrijf van de Neder-Betuwe’ heeft een vacature. Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. Voor onze productielocatie in Kesteren zijn wij op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Werk je graag in een dynamische werkomgeving met een mooi productieproces? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen. Bekijk de vacature en stuur je CV en korte motivatie naar werken@champimer.com.

Lees verder

Assistent begeleider bij De Sandeling

Wij zoeken een nieuwe collega die het een uitdaging vindt om mensen te begeleiden die vanwege psychische klachten (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. Je komt werken op ‘De Sandeling’ in Hendrik-Ido-Ambacht voor 12 uur per week.

Lees verder

Assistent Operator

Unieke kans om het vak van operator te leren in een klein maar groeiend metaalbedrijf. Met een zetbank van 12 meter, aangestuurd door robots, de mooiste stalen profielen zetten voor onze klanten wereldwijd.

Lees verder

Verzorgende IG

Als verzorgende IG geef je cliënten thuis de zorg die zij nodig hebben. Met jouw zorg en aandacht maak je het mogelijk dat ouderen thuis kunnen blijven wonen.

Lees verder

Administratief Medewerker

Heb jij door studie of met enige werkervaring affiniteit met financiële administraties? Ben je nauwkeurig en zorg jij dat alle cijfers kloppen? Welkom bij Van Ree Accountants! Jij bent de administratieve topper die wij zoeken! Lees snel verder en solliciteer!

Lees verder