Samensteller/Lasser

Wij zijn opzoek naar een samensteller / lasser die door middel van samenstellen en monteren complete machine in elkaar zet;

Lees verder

Logistiek medewerker

Tijdens het gehele proces van levering, opslag en verzending ben je verantwoordelijk voor het juiste verloop van processen. Is deze functie wat voor jou? Klik dan hier!

Lees verder

Allround technicus

Onze specialistische machines kennen geen geheimen voor jou. Je onderhoudt en repareert bestaande installaties of bouwt nieuwe op. Zo blijft de productie altijd goed doorlopen.

Lees verder

W-monteur

Ben jij monteur en op zoek naar een leuke werkplek in de installatietechniek met veel uitdaging en afwisseling? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Helpende plus

Ons thuiszorgteam is volop in ontwikkeling en wij verwachten in de toekomst een gestage groei. Als helpende plus ga jij dagelijks op pad om cliënten in de thuissituatie te verzorgen. Heb jij zin in deze uitdaging? Neem dan contact met ons op, zodat wij snel met jou kunnen kennismaken!

Lees verder

Gastouder

Leuk gezin in Rotterdam Noord zoekt gastouder aan huis voor 3 dagen per week, 10 uur per dag. We hebben 3 kinderen in de leeftijd van 8, 6 en 2 jaar. Heb je interesse en of vragen, bel gerust 0616826113

Lees verder