Reservisten

MEDEWERKERS RESERVISTENPOOL HET ANKER EN AVONDRUST (Kesteren en Opheusden)
De zorg voor onze ouderen moet ook tijdens de Coronaperiode
gewaarborgd blijven. Help je mee?

Lees verder

E-monteur

Leg jij de lat hoog en streef jij naar het allerbeste? Wil jij voor een unieke installateur werken met veel doorgroei en opleidings-mogelijkheden? Dan is deze vacature geknipt voor jou!

Lees verder

Leerling Kraamverzorgende

Wil jij graag zo snel mogelijk aan de gang als kraamverzorgende? En ben je minimaal 21 jaar? Solliciteer dan op de functie van leerling kraamverzorgende bij RST.
In de regio Dordrecht / Rotterdam / Gouda biedt RST Zorgverleners in samenwerking met het Hoornbeeck College de vakopleiding Kraamzorg aan. In deze unieke vakopleiding leer je het vak van kraamverzorgende (vooral) in de praktijk.

Lees verder

Monteur dak- en gevelsystemen

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een gezellig en informeel bedrijf? Beschik jij over een echte arbeidersmentaliteit ‘niet zeuren, maar doen?’
Samen met de klant gaan wij op zoek naar de beste dak-oplossing op maat.

Lees verder

Secretaresse / allround kantoormedewerkster

Vanwege de aanhoudende groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste dame wie graag haar handen uit de mouwen steekt, zelfstandig kan werken en vooral secuur is. Vind jij het leuk om onderdeel te zijn van een jong, hardwerkend team? Ga jij de uitdaging aan mee te bouwen aan ons bedrijf en het beste uit jezelf te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder