(Fiets) Monteur

In de functie van monteur vervul je een belangrijke rol binnen Dikkenberg tweewielers.
Jij begrijpt dat er méér nodig is dan technische kennis om succesvol te zijn. Jij ziet iedere reparatie, schade of garantie-issue weer als een nieuwe uitdaging.

Lees verder

Verkoopadviseur

Krijg jij energie van het gesprekken voeren met klanten en heb jij een passie voor fietsen of techniek? Weet jij te achterhalen wat een klant zoekt en vind je het leuk om hen aan jou te binden? soliciteer dan door te mailen of stuur een whatsapp naar 0612944904.

Lees verder

Werkvoorbereider

De daad bij het woord voegen; dat is jouw levensmotto. Een motto dat uitstekend van pas komt als werkvoorbereider. Je werkt graag samen met je collega’s om projecten binnen de gestelde kaders te realiseren. Herken jij jezelf hierin? Welkom!

Lees verder

Uitvoerder

Plannen en organiseren; daar draai jij je hand niet voor om. Je weet alles tot in de puntjes voor te bereiden en zorgt ervoor dat ieder bouwproject waarbij je betrokken bent op rolletjes loopt. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Timmerman

Van niets iets maken; daar kan jij van genieten. Je bent een timmerman met oog voor detail, steekt graag de handen uit de mouwen en bent buitengewoon handig.

Lees verder