Technisch Accountmanager

Promatrix is specialist in het vervaardigen van aluminium matrijzen en het spuitgieten van kleine tot zeer grote kunststof producten. In deze technische adviesfunctie draag je bij aan het succes van Promatrix. Je bezoekt klanten en komt op basis van de specifieke klantvraag tot een hoogwaardig product. In de interne organisatie ken je goed de weg en zorg je ervoor dat het hele traject van klantvraag tot eindproduct helder is.

Lees verder

Verzorgende IG – MBO / HBO Verpleegkundige

Heb jij zin om in de wijkverpleging ervaring op te doen en ons team te komen versterken?
Team Buurtzorg Krabbendijke is op zoek naar een gediplomeerde verzorgende IG of verpleegkundige die enthousiast is en hart heeft voor het werk.

Lees verder

Werkvoorbereider/Projectleider

Schroom niet! en kom eens gezellig en vrijblijvend bij ons langs.
We laten je kennis maken met ons bedrijf en ervaar zelf ons gezellige en hechte team van jonge mensen. Je zult verrast zijn!

Lees verder

Verkoopadviseur

Krijg jij energie van het gesprekken voeren met klanten en heb jij een passie voor fietsen of techniek? Weet jij te achterhalen wat een klant zoekt en vind je het leuk om hen aan jou te binden? soliciteer dan door te mailen of stuur een whatsapp naar 0612944904.

Lees verder

Werkvoorbereider

De daad bij het woord voegen; dat is jouw levensmotto. Een motto dat uitstekend van pas komt als werkvoorbereider. Je werkt graag samen met je collega’s om projecten binnen de gestelde kaders te realiseren. Herken jij jezelf hierin? Welkom!

Lees verder

Uitvoerder

Plannen en organiseren; daar draai jij je hand niet voor om. Je weet alles tot in de puntjes voor te bereiden en zorgt ervoor dat ieder bouwproject waarbij je betrokken bent op rolletjes loopt. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!

Lees verder