Senior begeleider bij De Sandeling

Wij zoeken een enthousiaste collega die het een uitdaging vindt mensen met psychische klachten te begeleiden op ‘de Sandeling’ in Hendrik-Ido-Ambacht voor 24-36 uur per week!

Lees verder

Assistent Accountant

Hebben cijfers en organisaties jouw interesse? Boeit jou nóg meer het verhaal achter die cijfers? Start als assistent accountant bij Van Ree Accountants en krijg volop de mogelijkheden om te ontwikkelen tot volwaardig accountant!

Lees verder

Secretaresse

Ben jij dé spin in het web, houd je van diversiteit en wil jij op gebied van HR-, Marketing- of Facilitair ondersteuning bieden? Groei mee bij Van Ree Accountants en kom afdeling Bedrijfsvoering versterken. Samen willen we verder komen.

Lees verder

(Jr.) Salarisadministrateur

Ben jij een energieke (aankomende) salarisadministrateur, met plezier in het vak? Wil jij binnen de dynamische omgeving van Van Ree HR Consultants jezelf en onze dienstverlening verder ontwikkelen? Vanwege sterke groei zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons enthousiaste team. Groei met ons mee! Samen komen we verder.

Lees verder

Senior Acccountmanager

Heb jij een commerciële instelling en wordt je enthousiast van het onderhouden en optimaliseren van de samenwerking met onze relaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees verder