Korte terugblik van de reünie bij Hoornbeeck Apeldoorn

Op onze locatie mochten we op 28 september vieren dat het Hoornbeeck College 25 jaar bestaat. We mogen dankbaar terugkijken naar de jaren die God ons gegeven heeft om samen een tijdje met onze studenten op te trekken

Overdag hebben we het samen met studenten van Hoornbeeck Apeldoorn herdacht. Hierbij hebben we met elkaar psalm 136 gezongen. ‘Want Zijn gunst, alom verspreid, Zal bestaan in eeuwigheid’ ‘s Avonds organiseerden we een HoornBACK-reünie voor oud-studenten en oud-docenten. Mooi dat er meer dan 300 mensen waren om samen herinneringen op te halen. Hierbij waren ook leerzame workshops van Govert-Henk MijndersJohan Elbers en Alie Druijff-Post. We kijken terug op een fantastische avond. Onderaan deze pagina vind je de aftermovie van het evenement, geniet nog even na!

Hierbij ook wat reacties van deelnemers:

  • “Heel mooi om te zien hoe enthousiast de oud-studenten zijn over hun school. Leuk om horen hoe ze hun schooltijd hebben ervaren!”
  • “Het was een avond waarop we met een blij, tevreden en dankbaar gevoel kunnen terug kijken. Praten met oud-studenten die ook met datzelfde gevoel kijken naar onze school.” 
  • “Wat was het gezellig om al die ‘oud’ studenten en andere betrokkenen te spreken.” 
  • “Wat geweldig om elkaar weer te ontmoeten!”
  • “Mooie impressie van een geslaagde avond👌”

Iedereen hartelijke dank voor jullie komst!

Jacob van Laar

HoornBACK-ambassadeur Apeldoorn

Aftermovie HoornBACK-reünie Apeldoorn

Geniet nog even na!