Hoornbeeck College lanceert vacaturebank voor oud-Hoornbeeck’ers

Het Hoornbeeck College lanceert donderdag een vacaturebank voor oud-studenten van de school. Op deze manier komen bedrijven en instellingen makkelijk in contact met werkzoekers die een diploma hebben behaald aan het Hoornbeeck College.

De toenemende vraag vanuit het bedrijfsleven naar oud-Hoornbeeck’ers (HoornBACK’ers) deed de school besluiten een vacaturebank in te richten. Het Hoornbeeck College biedt dit platform aan omdat ze graag van betekenis wil zijn in de zoektocht naar een goede werkomgeving voor haar (oud-)studenten en goede werknemers voor bedrijven en instellingen. Het platform is daarom primair bedoeld voor HoornBACK’ers.

Hoornbeeck’ers en HoornBACK’ers die op zoek zijn naar een baan kunnen terecht op de vacaturebank voor vacatures die aansluiten bij de beroepsopleiding die zij gevolgd hebben. Een maandelijkse mailing houdt de HoornBACK’ers op de hoogte van de laatste vacatures. Voor werkgevers is dit nieuwe platform interessant omdat zij hun vacature richten aan oud-studenten die kwalitatief goed onderwijs hebben gevolgd. Daarnaast is de plaatsing van een vacature gratis. De enige wederdienst die de school verwacht, is de bereidheid tot het geven van gastlessen of organiseren van bedrijfsbezoeken.

Directielid S. Nentjes is blij met deze stap. “We vinden het mooi om ook van betekenis te kunnen zijn voor onze oud-studenten. Deze vacaturebank geeft daar uitstekend invulling aan. We faciliteren hiermee overigens ook studenten die in het examenjaar zitten en op zoek zijn naar een baan.”

De vacaturebank is onderdeel van HoornBACK, het netwerk van oud-studenten van het Hoornbeeck College. Jaarlijks organiseert dit platform meerdere bijeenkomsten voor haar alumni.

Ga naar de vacaturebank!