Help studenten met hun loopbaanontwikkeling!

Beste oud-student,

Wellicht kan je je nog herinneren dat je tijdens je opleiding aan de slag ging met de SLB- of LOB-methode. Deze methode helpt studenten bij hun zoektocht om de baan te vinden die bij hen past.

Een opdracht van de LOB-methode is om in gesprek te gaan met oud-studenten die al een tijdje werkzaam zijn om te praten over hun ervaringen in het werkveld. Daar kom jij in beeld. We zijn op zoek naar een groep oud-studenten die onze studenten kunnen raadplegen voor hun LOB-gesprek met oud-studenten. We zijn op zoek naar de volgende oud-studenten:

  • Voor de module ‘Netwerkevent’: alumni die aan het werk zijn en willen komen op een netwerkevent dat wordt geregeld door studenten. De alumni speeddaten dan met studenten en vertellen iets over hun werk en beantwoorden vragen van studenten;
  • Voor de module ‘Buitenland en andere culturen’: alumni die werken in en met andere culturen;
  • Voor de module ‘Aan het werk of doorstuderen’: alumni die een gastles willen geven over doorstuderen of hun werkveld;
  • Voor de module ‘Digitaal netwerken’: alumni die samen met studenten LinkedIN profielen willen bekijken en vergelijken;
  • Voor de module ‘Jij en het team’: alumni die iets willen vertellen over het werken in een team.

Lijkt jou het leuk om studenten te helpen bij de zoektocht naar de baan die bij hen past? Meld je dan onderaan deze pagina aan.

__

Aanmelden 'Geprekspartner LOB'

Op welke locatie heb je gestudeerd?
Voor welke module(s) wil jij je aanmelden?