Symposium voor HoornBACK’ers A’doorn, Kampen en A’foort | 22-11-2018

Over het symposium

Van harte welkom op ons symposium! Dit symposium, georganiseerd door studenten van locatie Apeldoorn, staat in het teken van ‘Grenzen bij medische behandelingen‘. Tijdens het symposium hoopt een aantal sprekers stil te staan bij de vraag wanneer een patiënt uitbehandeld is en wanneer de palliatieve zorg start.

Op deze website vindt u alle informatie over het programma en kunt u een ticket kopen. Het is mogelijk een extra ticket te bestellen voor een diner dat voorafgaand aan het symposium plaatsvindt. Let op: de tickets zijn te bestellen tot 21 november 24:00 uur. Als Hoornbacker krijg je € 2,50 korting op het ticket, gebruik kortingscode Hoornbackers2018. Daarnaast vindt u op deze pagina algemene informatie over locatie en tijd.

Mooi meegenomen: er zijn accreditatiepunten aangevraagd.

Workshops

Tijdens dit symposium, zijn er verschillende workshops:

  • Workshop 1 ‘moet alles wat kan’

Dhr. Lieverse is anesthesioloog en ethicus. Hij komt een lezing geven over de ethische grenzen bij medische behandelingen. Deze workshop wordt plenair gehouden.

  • Workshop 2 ‘de begeleiding bij medische grenzen’

Dhr. Pul is huisarts en consulent palliatieve zorg. Hij komt een lezing geven over de begeleiding van een cliënt en de omgeving bij de medische grenzen.

  • Workshop 3 ‘het verpleegkundig oogpunt’

Mevr. Beekman is specialistisch verpleegkundige. Zij houdt een lezing over grenzen bij medische behandeling vanuit verpleegkundig oogpunt in het ziekenhuis.

  • Workshop 4 ‘gehandicaptenzorg’

Mevr. Aarnoudse is verpleegkundige bij Adullam. Zij houdt een lezing over grenzen bij medische behandeling in de gehandicaptenzorg.

 

We hopen u te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Studenten Hoornbeeck College Apeldoorn