HoornBACK-event Goes | 16 april 2020

April 2019, ’n geslaagd HoornBACK-event, netwerken, ontmoeting…herinner jij je het nog? Wij wel! Daarom…

Op naar een nieuw, mooi event op donderdagavond 16 april met als centrale thema ‘Wat zou JIJ doen?’. We starten met een gezellige inloop, die je de kans biedt om al even fijn bij te praten en te netwerken met oud-studiegenoten en docenten! Na een korte opening door Evert Timmerman, gaan we uiteen voor een workshopronde met bijdrages van twee sprankelende sprekers:

Oud-studenten Dienstverlening, Gezondheidszorg en Welzijn

  • Dr. Manu Keirse is klinisch psycholoog en doctor in de geneeskunde. In België en Nederland staat hij bekend als dé specialist als het gaat over het omgaan met rouw en verdriet en de laatste levensfase. In zijn workshop verbindt hij deze thema’s aan de diverse werkvelden uit bovengenoemde sectoren en geeft hij allerlei praktische tips aan jou als christelijke hulpverlener én naaste van je medemens. Deze spreker staat garant voor een indrukwekkende en waardevolle workshop.

Oud-studenten Economie

  • Als algemeen directeur van ZLM Verzekeringen weet Marinus Schroevers als geen ander met welke dilemma’s je als werknemer binnen het zakenleven anno 2020 te maken hebt. Prikkelende stellingen over actuele thema’s, interactief en afwisselend zijn kernwoorden die deze workshop typeren! Eventjes snel die privézaakjes afhandelen tijdens werktijd of toch niet, bedrijfsbelang of integriteit, privacy en (financieel) voordeel…Wat zou JIJ doen?

Na de workshopronde is het tijd voor: napraten & bijpraten! Kortom, voldoende tijd en gelegenheid voor ontmoeting en netwerken met – uiteraard – een heerlijk hapje en drankje!

Programma:

  • 19.00 uur, inloop
  • 19.30 uur, aanvang en opening
  • 19.45 uur, workshops
  • 21.00 – 22.00 uur, ontmoeting en (netwerk)borrel

Praktische info:

Locatie: Hoornbeeck College, Van Dusseldorpstraat 45 in Goes

Meld je aan via het onderstaande formulier en…tot de 16e!
We kijken uit naar je komst!

Aanmelden HoornBACK-event Goes april 2020

  • We geven geen garanties, maar we vragen hem of haar erbij te zijn!