Symposium ‘Wet Zorg en Dwang’ | 18 november 2021 | Apeldoorn

Beste HoornBACK’er,

Wij zijn klas G4V4AP (opleiding Verpleegkunde) van locatie Apeldoorn en op 18 november 2021 hopen wij een symposium te organiseren over de wet ‘Zorg en Dwang’. Dit symposium is voor mensen die werkzaam zijn in de zorg of geïnteresseerd zijn in het onderwerp ‘Wet Zorg en Dwang’. Tijdens dit symposium wordt er een lezing gegeven door Vilans over de wet ‘Zorg en Dwang’, daarnaast is het mogelijk om 2 workshops te volgen. Het symposium wordt gehouden op het Hoornbeeck College in Apeldoorn.

Programma

De avond begint om 18.45 met inloop en zal om 19.00 starten, rond 22.15 sluiten we de avond af. De spreker deze avond is werkzaam binnen Vilans en zal onder andere een actuele casus bespreken. Deze avond kunt u naast het plenaire gedeelte ook twee workshops volgen. Tussendoor is er uiteraard ook ruimte om elkaar te ontmoeten.

Ben je enthousiast geworden en vind je het leuk om meer te weten te komen over de wet ‘Zorg en Dwang’? Dan nodigen wij jullie van harte uit op het Hoornbeeck College in Apeldoorn!

Tickets

De tickets zijn te koop via onderstaande knop:

Koop hier je ticket!

Voor studenten en oud-studenten van het Hoornbeeck College is er een kortingscode beschikbaar die per mail is verzonden (check je spam), het ticket wordt dan 20,-

Wij hebben er zin in en hopen jullie te ontmoeten op 18 november 2021!

Vragen? Mail naar symposiumapeldoorn@hoornbeeck.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens klas G4V4AP