Event ‘Klinisch redeneren’ 🏥| 18 mei 2021 | Amersfoort

Hoi HoornBACK’er!

Het Hoornbeeck College in Amersfoort organiseert D.V. 18 mei een event voor oud-Hoornbeeckers. Dit event heeft als thema: “Klinisch redeneren voor verpleegkundigen”. We nodigen je uit om hier – als oud-student – bij aanwezig te zijn!

Meer over het programma

Na de opening om 19.30 uur nemen Anita Lagendijk, IC verpleegkundige en docent verpleegkunde en Janneke Broekhuis, verpleegkundige en docent verpleegkunde, je mee in een plenaire sessie, waarbij aandacht zal zijn voor de zes stappen van het klinisch redeneren en de zorgthema’s circulatie, respiratie en neurologie.

Daarna ga je in groepen aan de slag met casuïstiek, waarbij een beroep wordt gedaan op jullie ervaringen in de zorg. Hierbij staat het volgende centraal:

  • Bijpraten en ervaringen uitwisselen met collega’s uit het hele land.
  • Het uitbreiden van je professionele netwerk.
  • Aan de slag met een uitdagende casus.

Aanmelden voor de online voorlichting? Vragen?

Dit symposium wordt online gehouden en duurt van 19:30 tot 22.00 uur. De deelname is gratis! Je ontvangt voorafgaand aan het symposium een goodiebag met handige (en lekkere) dingen. Ben je al enthousiast? Heb je vragen? Op onze site vind je het aanmeldformulier en contactgegevens. Klik op de button hieronder!

 

Aanmelden voor online voorlichting