Event ‘Hoornbeeck ontbijt’ | 28 oktober 2021 | Kampen

Beste oud-student van de opleiding economie,

We nodigen jou van harte uit om op 28 oktober voor even terug te keren naar het Hoornbeeck College in Kampen. Je moet vroeg uit de veren, want HoornBACK Kampen organiseert een Hoornbeeck ontbijt voor oud-studenten. Het thema van dit event is: Shi(f)t happens. Tijdens het ontbijt zal Jan van Setten een inspirerende speech houden over ‘Een leven lang leren’. Wees welkom!

Shi(f)t happens – Jan van Setten

De tijd gaat niet sneller, de mogelijkheden nemen exponentieel toe. Als je de Fun en Focus houdt op waar jij voor staat en gaat, maak je als succesvol mens een Shift naar je volgende ambitie niveau. Waar zit de sleutel tot verandering om het iedere dag een beetje beter en leuker te doen? Je vermoedt het al….. op je stoel. In de praktijk blijkt dit verwarrend eenvoudig te zijn. Dus niet altijd simpel. Hoe kom je in het innovatieve gedeelte van je brein?  Wat gebeurt er als je anders durft te kijken naar dezelfde dingen? Dan veranderen ze. Als je anders kijkt naar het fenomeen ‘verwarring’ dan blijkt dit het voorportaal van nieuwe inzichten te zijn. Aan verwarring geen gebrek in de huidige tijden. Hoe doe je daar je voordeel mee? Nu en straks als je je positie inneemt in de markt. Hoe kies je zodanig dat je gekozen wordt? Hoe blijf je denken in mogelijkheden, met name als er druk op de ketel staat? Wil je hierover (en meer) van gedachten wisselen, dan ontmoet ik je graag op de ontbijtsessie van 28 oktober.

Over Jan van Setten

“Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, auteur en expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap. Jan heeft een groot impact als spreker door zijn aangenaam confronterende stijl met humor en energie.”

Programma:

07:00-07:15: Inloop

07:15-07:20: Welkom en intro van de ochtend.

07:15-08:30: Ontbijt en speech door Jan van Setten

08:30: Sluiting

 

Aanmelden event Hoornbeeck-ontbijt